Koelapparaten

Hoe warm het buiten ook is, uw werknemers houden het hoofd koel. Daar zorgen onze koelapparaten voor: split airconditioners, mobiele airconditioners en verdampingskoelers.

In de categorie Koelapparaten bieden wij u producten van de volgende merken aan: TCL, GREE, Master.

Uw filters
Merk
Uitrusting
Ruimtelijke afmetingen
Relevant
Aantal artikelen: 11

Koelapparaten – een einde aan warmteophopingKoel blijven is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Als hete lucht zich ophoopt in werkruimtes, raken lichaam en geest snel vermoeid. Onze mobiele airco’s voorkomen dit.Mobiele Airco: het alternatief voor de ventilatorHet belangrijkste verschil tussen een koelapparaat en een ventilator: een koeleenheid verlaagt de temperatuur, terwijl een ventilator de lucht laat circuleren. Goede airconditioners beperken zich niet tot koelen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor ontvochtiging, ventilatie en verwarming in de winter.Bij kaiserkraft vindt u mobiele airco’s in de volgende categorieën:
  • Split airconditioners zijn twee units in één. De binnenunit verdampt het koelmiddel in de kamer. De buitenunit geeft de warmte-energie die aan de ruimte wordt onttrokken, af aan de buitenlucht.


  • Monoblok airconditioners: deze koelapparaten zijn compact en mobiel. In plaats van een buitenunit is het een mobiele airco met een slang die naar buiten wordt geleid, bijvoorbeeld door een open raam, of aangesloten op een uitlaat in de muur.


  • Verdampingskoelers: verdampingskoelers bevochtigen speciale filters met leidingwater en verspreiden de gekoelde lucht met een ventilator in de ruimte. De juiste keuze voor koeling in grote ruimten.Ok, tot zover duidelijk. De vraag is wanneer welke kleine airco de juiste keuze is.Waar en wanneer u welke mobiele airco nodig heeftDe doorslaggevende factor bij de keuze van koelapparaten is wat u wilt koelen. Voor individuele kantoren of andere werkruimten is een split airconditioner een goede keuze, omdat deze bijdraagt tot een aangenaam werkklimaat gedurende het hele jaar. Hij is lekker rustig en is daarom ook geschikt voor plekken waar maximale concentratie vereist is. Monoblok airconditioners hebben het voordeel dat ze mobiel zijn en klaar voor onmiddellijk gebruik. Het geluidsniveau is echter hoger. In grote open of geventileerde hallen bevelen wij verdampingskoelers aan. Zij vereisen geen milieubelastende koelvloeistoffen, zijn goedkoop in het gebruik en kunnen onmiddellijk worden gebruikt.Nog vragen over mobiele airco’s en ruimteklimaat? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.