Platformtrappen, bordestrappen

Als u werkt op hoogte, is het verstandig om iets meer veiligheidsmaatregelen te nemen dan normaal. Kies een stevige en stabiele platformladder uit en u bent al een heel eind!

In de categorie Platformtrappen, bordestrappen bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, MUNK, KRAUSE, HYMER, ZARGES.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Werkhoogte
Relevant
Aantal artikelen: 42

Creëer een veilige werkplaats met onze platformladdersWerkt u op hoogte, maar zijn ladders niet uw ding? Probeer onze platformtrappen eens uit. Ze zijn enorm stabiel en geven u veel bewegingsvrijheid. Dit geeft u niet alleen een veilig gevoel, u bént het ook echt. Ontdek ons assortiment en bestel!Platformtrappen in alle soorten en matenIn onze online shop vindt u veiligheidstrappen in alle soorten en maten. Als u een kleine verhoging nodig heeft, is een ladder met één of twee treden vaak al genoeg. Wilt u een paar meter de lucht in? Dan kiest u voor een van onze grotere platformtrappen.De meeste ladders in ons assortiment zijn mobiele platformtrappen. Er zitten wielen onder, waardoor u ze makkelijk van A naar B verplaatst. Ook zijn ze vaak gemaakt van aluminium. Aluminium platformtrappen zijn namelijk relatief licht. Werkt u buitenshuis én door weer en wind? Dan is het verstandig om voor een zwaardere verzinkte platformladder te kiezen.Bent u niet alleen op zoek naar platformtrappen, maar ook naar andere ladders en steigers? In onze online shop vindt u het allemaal. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze tredenladders of sportladders. De keuze is reuze!Platformtrappen kopen bij kaiserkraftDe meest stabiele platformtrappen, of bordesladders, koopt u gemakkelijk online bij kaiserkraft. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan gewoon even contact met ons op. Doordeweeks zijn we tussen 8:00 en 17:00 uur via de telefoon bereikbaar. U kunt ons ook altijd een mailtje sturen. Het is maar net wat u fijn vindt!Deze producten zijn misschien ook interessant voor u:Trapladders | Draagbalken | Leuningen | Telescoopladders | Twinco-trappen | KRAUSE-bokladders