Barkrukken

Koop bij ons uw barkrukken en barstoelen. Voor uw bistro, restaurant of taverne kunt u altijd barkrukken gebruiken. Wij hebben barstoelen in alle formaten. Deze barkrukken worden meestal gebruikt in een kroeg of café. Ontdek ook onze statafels en barkrukken.

In de categorie Barkrukken bieden wij u producten van de volgende merken aan: meychair.

Barkrukken: De beste plek voor ontspannen gesprekkenHoe spendeert u graag uw avondje door in de kroeg, al staande of al zittende? Wij hebbe n de oplossing voor uw taverne, kroeg of brasserie. Onze barkrukken. Deze worden over heel de wereld gekocht. Onze barstoelen worden vooral gebruikt in de kantine van een onderneming. Het is altijd wat gezelliger als u uw pauze kunt nemen op barkrukken.Wat zijn de voordelen van barkrukken?Door hun speciale zithoogte, het gemak waarmee ze kunnen worden beklommen en weer achtergelaten en de ongecompliceerde interactie met balies of barkrukken lijken barkrukken veel dynamischer dan de klassieke tafel-stoelcombinatie.Onze barkrukken hebben een uiteindelijk doel in uw bedrijf. U kan deze barstoelen gebruiken in uw kantine. Bekijk zeker ook eens onze statafelsen onze vergadertafels. Als u even moet wachten op uw bedrijf kunt u altijd onze barkrukken gebruiken en even aan de balie gaan zitten. Die statafels zijn altijd een must in een bedrijf als u klanten moet ontvangen.

Naast deze symbolische kracht zijn barkrukken ook gemakkelijk te vervoeren. Ze nemen nauwelijks ruimte in beslag, zijn visueel ingetogen in de ruimte en kunnen, in combinatie met een tafel op een geschikte hoogte, de verder ongebruikte kantoorhoek perfect versterken.Wat is de ideale hoogte voor barkrukken?Modellen met een vaste hoogte liggen meestal tussen de 70 en 75 cm. Deze standaard garandeert dat een gemiddeld persoon zonder moeite kan gaan zitten. Bovendien, en dit is een belangrijk punt in een professionele omgeving, hoeft u zich geen zorgen te maken over kleding. Vooral een rok maakt het soms moeilijk om professioneel op een zeer hoge barkruk te gaan zitten. Dit wordt voorkomen door de juiste hoogte.Hoe maak ik een selectie van mijn barkrukken?Om ervoor te zorgen dat de barkruk past bij uw omgeving en uw bedrijfsimago, moet u bijzondere aandacht besteden aan het uiterlijk van de barkruk. Heldere kleuren en een modern uiterlijk verfrissen de cafetaria of de informele vergaderzalen. Op een beurs of receptie zien klassieke tijdloze modellen er echter meestal beter uit.U kunt ons ook persoonlijk vragen stellen over de selectie.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kledingkasten | Zwenkarmen | Kabeldoorvoeren | Beschermmatten | Dienbladwagens | Ladeblokken | bimos werkkrukken | EUROKRAFT werkkrukken