Documenthouders

Documenthouders en wandhouders zorgen voor meer overzicht tijdens uw dagelijkse taken en projecten. Deze papierhouders scheppen namelijk meer duidelijkheid op de werkvloer, zonder het gedoe van zoeken tussen rondslingerende papieren. Transparante documenthouders aan de muur en tafelstandaards zijn onmisbaar in een werkomgeving waarbij u een handleiding nodig heeft, maar geen plaats om die neer te leggen.

In de categorie Documenthouders bieden wij u producten van de volgende merken aan: Tarifold, DURABLE, eurokraft basic, magnetoplan, Justrite, ANKE.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
60
60
1243
1243
-
Relevant
Aantal artikelen: 96

Wand- en documenthoudersOok in de digitale wereld vertrouwen we op schriftelijke documenten van papier. Denk hierbij aan de specialiteiten op het dagelijkse menu, een montagehandleiding in de werkplaats of het barcodenummer in de papierklapper bij de kassa. Een fundamentele structuur is zonder transparante zichtmappen simpelweg ondenkbaar. Met documenthouders en wandhouders van kaiserkraft zorgt u voor een vlekkeloos proces, hoe de werkomgeving ook is ingericht.De juiste papierhouder voor uw werkomgevingOmdat verschillende toepassingsgebieden een afgestemd uiterlijk vereisen, vind u bij ons documenthouders in verschillende ontwerpen en materialen. Elegantie in roestvast staal tot kunststof in signaalkleuren, een magnetische documenthouder voor een wand of brievenhouder voor aan de muur – ons assortiment is net zo breed als uw bedrijf dit verlangt. Van organisatie tot presentatie – wij zorgen voor structuur in uw werkplaatsuitrusting. Structuur is nu eenmaal erg belangrijk, vooral in het bedrijf. Dat is de reden waarom ons assortiment verder gaat dan onze zichtmappensystemen en alles bevat wat u nodig heeft aan kantoorbenodigdheden. Sorteren, stapelen en distribueren met de archiefsystemen van kaiserkraft besparen uw medewerkers tijd, omdat zoeken verleden tijd is.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Presentatiekoffers, projectorwagens, schermen en whiteboards met alle toebehoren benadrukken de een overzichtelijke presentatie van de missie van uw bedrijf. Geef uw talent de vrije ruimte via de hulpmiddelen in onze webshop. U weet het: Don’t give a speech – put on a show!Zie ook: Dienbladwagens | Beschermmatten | Ladeblokken | Kledingkasten | Kabeldoorvoeren | Zwenkarmen | Bureaustoelmatten | Staande kapstokken