FINO

Opbergruimte-wonder FINO
De kantoormeubelserie Fino overtuigt als opbergruimtewonder voor bijzonder goed georganiseerde kantoren. Helder gestructureerde werkprocesen kunnen met de praktische kasten succesvol worden gerealiseerd.

Duurzaamheid
Hoogte [mm]
590
590
2004
2004
-
Breedte [mm]
406
406
2000
2000
-
Relevant
Aantal artikelen: 26
Fino – in hoogte verstelbare bureautafel en ruimtebesparende kastwand
Het model Fino bekoort vooral met een kastwandsysteem dat voor echte orde in het kantoor zorgt. De kantoorkast Fino is verkrijgbaar in drie stellingvarianten, met drie verschillende dossierkastformaten met geïntegreerde kledingkast en integreerbare roldeurkasten. Orde is een must en daarom zijn de Fino-kantoorkasten allemaal afsluitbaar met een cilinderslot. Met name voor het kastwandsysteem kan bovendien een montageservice worden besteld, die de kastwand levert, monteert en de verpakking weer afvoert. Aanvullende bijzetkasten en schuifdeurkasten kunnen desgewenst voor nog meer opbergruimte zorgen. Passend bij de kasten van Fino is er natuurlijk ook een in hoogte verstelbaar bureau. De werktafel kan tussen 680 en 760 mm in hoogte worden versteld. Zo kan de tafelhoogte aan de lichaamslengte worden aangepast, wat een optimale zithouding stimuleert. Kabels kunnen verticaal achter afneembare afdeklijsten en horizontaal in de opklapbare kabelgoot worden ondergebracht, zodat men een opgeruimd gevoel krijgt, wanneer men een Fino-kantoor betreedt. Passend bij de bureautafel biedt deze kantoormeubelserie ook een verrijdbaar ladeblok in twee mogelijke varianten met of zonder hangmappenlade aan. Het verrijdbare ladeblok van Fino beschikt over een lade-uittrekbeveiliging en wordt samen met handgrepen en wielen geleverd. Met de serie Fino kunt u ook zeer grote kantoren stijlvol inrichten en met alle denkbare kast- en tafelmodellen perfectioneren. Daarom behoort deze meubelserie tot onze SELECT-groep – hier heeft u de keuze. Veel opbergruimte is met Fino altijd gegarandeerd.

Kantoormeubels van Fino uit duurzame bosbouw
Fino-meubels zijn FSC-gecertificeerde kantoormeubels, waarvan de materialen uit duurzame bosbouw stammen. FSC-gecertificeerde meubels zijn kwalitatief hoogwaardig en milieuvriendelijk. Met Fino-kantoormeubelen bekent u niet alleen verantwoordelijkheidsgevoel tegenover uw medewerkers, maar ook tegenover de natuur en de verschijningsvorm van uw onderneming. Zowel met betrekking tot het duurzaam handelen in uw bedrijf, maar ook tot het stijlvolle design kan men zich met de kantoormeubelserie Fino uitstekend naar buiten presenteren. Mochten er dus zakenpartners en klanten bij u over de vloer komen, kunt u indruk maken met elegant design en orde.