Voetensteun

Onderdeel van een lichaamsvriendelijke werkplek: voetensteunen helpen om spanning in de benen, rug en schouders te verminderen. Dit komt doordat ze je in staat stellen om een comfortabele en ergonomische zithouding aan je bureau aan te nemen. Van in hoogte verstelbare voetensteunen voor op het bureau tot verwarmde voetensteunen voor op kantoor - ontdek geschikte modellen in de online shop van kaiserkraft!

In de categorie Voetensteun bieden wij u producten van de volgende merken aan: Twinco, MAUL, bimos, eurokraft pro.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Breedte [mm]
350
350
540
540
-

Voetensteunen voor een ergonomische houding aan het bureauVeel professionele activiteiten worden zittend aan een bureau uitgevoerd. Ergonomie op de werkplek is essentieel om schade aan het bewegingsapparaat, spanningen en ziekteverzuim te voorkomen. Voetensteunen zijn een waardevol onderdeel van kantoorapparatuur om de gezondheid van werknemers te behouden.Hoe verbeteren voetensteunen de zithouding?Zitten is hard werken voor de rug, de bloedsomloop en de spieren. Daarom is het des te belangrijker om het lichaam te ondersteunen met een ergonomische werkplek. Ergonomische en verstelbare voetensteunen voor het bureau zijn een nuttige aanvulling op een bureaustoel en bureau.


Want als voeten en benen in de lucht hangen of in een ongunstige hoek staan op een te laag ingestelde stoel, verkrampt het hele lichaam van onder tot boven. Voetensteunen helpen daarom om werkplekken ergonomisch te maken, vooral als ze door meerdere mensen worden gebruikt. Ze stellen werknemers namelijk in staat om flexibel de perfecte zithouding aan te nemen - individueel en zonder grote investeringen.Ergonomische en verstelbare voetensteunenEen voetensteun voor het bureau houdt je voeten stevig en comfortabel op een stabiel oppervlak. Dit betekent dat de rugspieren niet langer hoeven te werken tegen het slungelig zitten - het hele lichaam ontspant. Met behulp van voetensteunen kunt u bijna vanzelf in de optimale zithouding gaan zitten, waarbij uw rug volledig op de rugleuning rust.


Alle modellen in onze online shop zijn stabiel, anti slip en gemaakt voor dagelijks kantoorgebruik. De voetensteunen zijn bijzonder comfortabel en ergonomisch en kunnen zowel in hoogte als in hoek worden versteld. Een verwarmingsfunctie zorgt bijvoorbeeld voor extra comfort in het koude seizoen.


Meer informatie over zitten op kantoor vind je in onze gids:

Wilt u voetensteunen kopen, maar weet u niet zeker welke producten geschikt zijn voor uw bedrijf? Ons vriendelijke service team adviseert u graag bij de keuze van voetensteunen en zoekt samen met u naar andere producten die u kunt gebruiken om de werkplekken van uw werknemers ergonomischer te maken. Neem contact met ons op!Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze producten:ladeblokken | kleding lockers | kabelgoten & -bescherming | zwenkarmen | beschermmatten | dienbladwagens | Dataflex standaards | magnetoplan naambadges