Planborden

Planborden bieden ons dat waarnaar we bij het dagelijks werk verlangen: orde, overzicht en structuur! Planborden voor een week of een maand? Met onze magnetische whiteboard planborden voor op de werkplaats worden afspraken, vakanties en projecten overzichtelijk bijgehouden. Bekijk hier onze week- en jaarplanner planborden!

In de categorie Planborden bieden wij u producten van de volgende merken aan: magnetoplan, MAUL, eurokraft basic, EICHNER.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
450
450
1200
1200
-
Relevant
Aantal artikelen: 36

Planborden voor hogere productiviteitTijd is geld en middelen zijn schaars, alleen al om deze reden is de tijd beperkt en middelen kosten geld. Dit betekent dat bedrijven alleen met een zorgvuldige planning toegevoegde waarde kunnen creëren. De organisatie van gestructureerde workflows met alleen digitale hulpmiddelen is niet voldoende, daarom voert kaiserkraft een gevarieerd assortiment planborden, voor bijvoorbeeld een week, maand of zelfs een jaarplanner.Alles is te vinden op planbordenGeen kantoorinrichting zonder jaarplanner, maand of week planborden. Projectplanners, personeelsplanners en vakantieplanners zijn fysieke planborden die de dagelijkse routine van de interne organisatie communiceren. Energieonafhankelijk, duidelijk en vrij toegankelijk voor het gehele personeel of teams, afhankelijk van het project en de doelgroep. De meerwaarde is dat het zorgt voor een toename van veiligheid en betrokkenheid bij het bedrijf. Geen system crash, geen softwarefout, geen hardwareprobleem kan de visualisatie van uw whiteboard planborden verstoren. Alles is altijd transparant voor iedereen bijvoorbeeld wanneer een ruimte bezet is, wanneer de werkplaatsen bezet zijn, wanneer bedrijfsauto's in gebruik zijn.Planborden zijn handig en mooiAfhankelijk van de taken kiest u een planbord; of het nu gaat om een magnetisch planbord, of een magnetisch planbord voor een jaar, maand of weekplanner, in het assortiment planborden van onze onlineshop vindt u zeker een model dat aan uw behoeften voldoet. Ze zijn niet alleen zeer functioneel maar ook nog eens zeer aantrekkelijk: een fijne look door een frame van zilverkleurig geanodiseerd aluminium, whiteboard magnetische planbord oppervlakken of antracietgrijze baanprofielen laten uw planner hoog boven de andere kantoorapparatuur uitsteken.Planborden zijn echter nog lang niet alles. Laten we aannemen dat op het weekplanner planbord een vergaderruimte is gereserveerd voor uw presentatie: hoe zit het dan met de flip-overs, whiteboards of andere presentatiewanden? Er is altijd wel iets om te organiseren. Wij helpen u daarbij.Planborden kopen voor de werkplaatsHet is duidelijk hoe breed ons aanbod aan werkplaats planborden is. Van week, maand en jaarplanners planborden, tot magnetische en whiteboard planborden. Planborden zijn ideaal voor op de werkplaats. Ze zorgen voor meer orde en organisatie onder alle werknemers en management. Klinkt een werkplaats planbord als iets voor op uw werkplaats? Koop dan een planbord bij kaiserkraft!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Tijdschriftenstellingen | Vakantieplanners | Infoborden | Lasapparaten | Maandplanners | Presentatiekaarten | MAUL flip-overs | MAUL planhouders