Digitale flip page catalogi

Wilt u op een milieubewuste manier door onze catalogus bladeren of gewoon snel iets opzoeken? Dan zijn onze digitale catalogi en online brochures nu 24/7 voor u beschikbaar. Of u nu geïnteresseerd bent in de hoofdcatalogus van kaiserkraft of in onze eigen productie. Hier kunt u met één klik alle informatie krijgen die u nodig hebt. Veel plezier met zoeken, vinden en lezen.

Onze beste producten voor het nieuwe jaar.

Blader door catalogi 800

Onze beste artikelen zijn precies goed genoeg als het gaat om het begeleiden van u en uw bedrijf bij nieuwe uitdagingen in 2024.

Professionele uitrusting en verpakkingsoplossingen die doen wat ze moeten doen.

De beste professionele apparatuur en verpakkingsoplossingen.

Voor bedrijf, werkplaats of opslag, regionaal, lokaal en wereld wijd, wij zorgen er elke dag voor dat u zo goed mogelijk bent geëquipeerd voor uw werk. We doen er alles aan dat onze pro ducten doen wat ze moeten doen. Daarom houden we altijd nauwlettend in de gaten. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zodat ook volgende generaties ervan profiteren. Daar kunt u op rekenen!*

* Prijzen kunnen in de loop van het jaar veranderen.

Blader door catalogi ler

Elke dag een plus bieden.

Empowered to work best.
Blader door catalogi 768

We bieden empathische ondersteuning met een hoog kennisniveau op het gebied van industrie en verpakkingen, we begrijpen waardeketens, leveren kwaliteitsproducten en duurzame alternatieven en bieden een uitstekende dienstverlening, van producten en technische integratie tot individuele oplossingen. Ons assortiment dekt alle eisen die er zijn op het gebied van professionele bedrijfsuit rusting. Denk hierbij aan oplossingen voor kantoor, transport, magazijn, werkplaats en verpakkingen.

Inkoop gemakkelijk gemaakt.

E-procurement met kaiserkraft.

Er zijn gebieden waar het besparingspotentieel niet zo heel erg duidelijk is. En dan is er nog de inkoop van C-goederen. Kleine artikelen ongecoördineerd bestellen leidt namelijk tot hoge proceskosten. Daarom is het des te belangrijker om juist op dit gebied de controle te krijgen en transparantie te creëren.

Cover e-procurement

The Expertise Collection.

Producten die tegen een stootje kunnen: eurokraft.
Voorblad brochure huismerken

Daarom heb je producten nodig die tegen een stootje kunnen. Al meer dan 75 jaar doen wij er alles aan om bedrijven uit te rusten. De know-how, het gevoel voor kwaliteit en de passie voor kantoor- en bedrijfsuitrusting - dit alles vloeit voort in ons eigen merk eurokraft. Het resultaat zijn producten die de tand des tijds doorstaan.