Digitale flip page catalogi

Wilt u op een milieubewuste manier door onze catalogus bladeren of gewoon snel iets opzoeken? Dan zijn onze digitale catalogi en online brochures nu 24/7 voor u beschikbaar. Of u nu geïnteresseerd bent in de hoofdcatalogus van kaiserkraft of in onze eigen productie. Hier kunt u met één klik alle informatie krijgen die u nodig hebt. Veel plezier met zoeken, vinden en lezen.

kaiserkraft Best of Professionele uitrusting en verpakkingsoplossingen

Het beste op het gebied van kantoor- en professionele uitrusting en verpakkingsoplossingen

Voor bedrijf, werkplaats of opslag, regionaal, lokaal en wereld wijd, wij zorgen er elke dag voor dat u zo goed mogelijk bent geëquipeerd voor uw werk. We doen er alles aan dat onze pro ducten doen wat ze moeten doen. Daarom houden we altijd nauwlettend in de gaten. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zodat ook volgende generaties ervan profiteren. Daar kunt u op rekenen!

* Prijzen kunnen in de loop van het jaar veranderen.

Blader door catalogi ler

Huismerk brochure.

Producten die tegen een stootje kunnen: EUROKRAFT
Voorblad brochure huismerken

Niets mag je tegenhouden.

Daarom heb je producten nodig die tegen een stootje kunnen. Al meer dan 75 jaar doen wij er alles aan om bedrijven uit te rusten. De know-how, het gevoel voor kwaliteit en de passie voor kantoor- en bedrijfsuitrusting - dit alles vloeit voort in ons eigen merk EUROKRAFT. Het resultaat zijn producten die de tand des tijds doorstaan.

De E-module NEO van EUROKRAFTpro

De nieuwe eenvoud van transport

De e-module NEO is een elektrische aandrijving die drie dingen met elkaar combineert: ergonomie, arbeidsveiligheid en flexibiliteit. De module wordt ingezet op plaatsen waar handbediende transportmiddelen worden gebruikt. Met de e-module NEO kunnen lasten van maximaal 500 kg met duidelijk minder krachtinspanning worden bewogen. Dat ontlast uw medewerkers en maakt de werkzaamheden als geheel veiliger.

Blader door catalogi ler

De EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard

Heffen en dalen met één druk op de knop
Blader door catalogi wt$

Stelt u zich eens voor dat u een persoonlijke assistent zou hebben die samen met u alle pieken en dalen door staat. Die lasten voor u draagt en met één druk op de knop werkt. En die na 10 jaar nog net zo betrouwbaar is als op dag één.

Brochure in-house productie.

Equipped for manufacturing

Of het nu gaat om maatwerk of massaproductie, onze kaiserkraft in-house productiefaciliteiten creëren producten die perfect aan uw wensen voldoen - wat betreft kleur, vorm en absolute topkwaliteit Made in Germany.

Voorblad brochure productie in eigen beheer

VINK LISSE

Uw partner voor de toekomst
Blader door catalogi 768

Wij zijn VINK LISSE. Wij staan voor passie en competentie. Wij zorgen er elke dag voor dat u zo goed mogelijk bent uitgerust voor uw werk. Daarbij verliezen we onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu nooit uit het oog, want duurzaamheid en ondernemen horen bij elkaar. Daarom zetten we ons in om onze impact op het milieu en het klimaat te verminderen en om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

Inkoop gemakkelijk gemaakt

E-procurement met VINK LISSE

Er zijn gebieden waar het besparingspotentieel niet zo heel erg duidelijk is. En dan is er nog de inkoop van C-goederen. Kleine artikelen ongecoördineerd

bestellen leidt namelijk tot hoge proceskosten. Daarom is het des te belangrijker om juist op dit gebied de controle te krijgen en transparantie te creëren.

Cover e-procurement

De EUROKRAFTpro elektrische sleepwagen

TAKKTOR T1000 en T2000: arbeidsveiligheid en ergonomie op het hoogste niveau
Takktor

Wilt u het transport in uw bedrijf veiliger en efficiënter maken? De TAKKTOR ondersteunt u bij het veilig vervoeren van zware lasten van A naar B. Dit betekent: minder vermoeidheid en meer veiligheid in het dagelijkse werk. Hij is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de T1000 en de T2000.