Vuilniszakstandaards, vuilniszakhouders

Uw kantoor opgeruimd en schoon houden? Vuilniszakhouders zijn ontzettend van belang. Ze nemen zo min mogelijk ruimte in, maar zorgen er wel voor dat u al uw afval met gemak kwijt kunt. Ontdek onze vuilniszakhouders en sla meteen een voorraad in.

In de categorie Vuilniszakstandaards, vuilniszakhouders bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, VAR, eurokraft basic, Hailo, Kongamek, Rubbermaid.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
100
100
2350
2350
-
Relevant
Aantal artikelen: 63

Kies voor een vuilniszakhouder en bespaar ruimteHet is belangrijk dat uw kantoor schoon en opgeruimd is. Dat is niet alleen gezonder, u gaat zich er ook nog eens beter door concentreren. Bij kaiserkraft vindt u genoeg prullenbakken voor al uw bedrijfsafval. Heeft u niet veel ruimte over? Dan is een vuilniszakhouder ideaal. Ontdek alle vuilniszakhouders uit ons assortiment!Dit zijn de voordelen van een afvalzakhouderAls u een afvalzakhouder vergelijkt met een prullenbak, ontdekt u verschillende voordelen. Afvalzakhouders hebben bijvoorbeeld geen stugge zijkanten of deksel, zoals een prullenbak dat wel heeft. Daardoor kunt u hier hartstikke veel afval in verzamelen. Stop de vuilniszak zo vol als u zelf wilt!Nog een voordeel: een vuilniszakhouder maakt het ontzettend makkelijk om een volle zak te vervangen met een nieuwe. U hoeft 'm namelijk niet uit een bak te halen. U maakt de zak gewoon los uit de spanhouder en haalt 'm dan via de zijkant eruit. De kans dat 'ie scheurt en al uw afval op de grond ligt, is hierdoor ook een stuk kleiner. Dat is wel zo prettig.Omdat een afvalzakhouder alleen maar uit een standaard bestaat, heeft 'ie een stuk minder vloeroppervlak nodig dan een normale vuilnisbak. Daarnaast hebben sommige modellen wieltjes, waardoor u ze ook nog eens makkelijk verplaatst als ze in de weg staan - bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken. Dat is ook handig in kamers met veel afval en weinig ruimte, zoals cateringkeukens.Afvalverzamelaars in alle soorten en maten: van vuilniszakringen tot dubbele modellenIn ons assortiment vindt u afvalzakhouders en afvalverzamelaars in verschillende uitvoeringen. Zo weet u zeker dat u er eentje vindt die bij uw behoeften aansluit. Als u bijvoorbeeld in een keer veel vuilnis moet verzamelen, is een losse vuilniszakring erg handig. Hiermee houdt u de vuilniszak altijd open en is het klusje zo gepiept.Wordt er op uw werkplaats extreem veel afval weggegooid? Kies dan voor een dubbele vuilniszakhouder. Zo hoeft u volle zakken niet continu te vervangen. Als u tóch liever een (dubbele) vuilniszakhouder met deksel heeft, is dat trouwens ook mogelijk. De zijkant blijft dan wel flexibel, maar u heeft minder last van vliegen die in en uit de zak gaan.Heeft u nog vragen over onze verschillende afvalzakstandaarden? Laat ons u helpen met het maken van een keuze. Neem gewoon contact met ons op door even te bellen of een mailtje te sturen.