Verpakkingen: flexibel, compact en van papier

'Good karma'-verzendaanbod

Net als bij alles in het leven is het niet alleen de binnenkant die telt; de aankleding is ook belangrijk. Zo werkt het ook bij verpakkingen.

U wilt dat spullen niet alleen op het juiste adres aankomen, maar ook goed vervoerd worden. En dus moet er aandacht worden besteed aan de perfecte verpakking, zowel van binnen als buiten. Onze verpakkingen zijn van papier, flexibel en compact. En ze doen hun werk niet maar één keer, maar twee, drie of zelfs ontelbaar veel keren.

Of u nu iets wilt retourneren, hergebruiken, recyclen, aanpassen of gewoon wilt verzenden: met het 'Good karma'-verzendaanbod is alles mogelijk.

'Good karma'-verzendaanbod ze$

Onze verpakkingen benodigen minder grondstoffen, hebben altijd het juiste formaat, beschermen uw producten tegen beschadiging, zijn gemaakt van recyclebaar materiaal en zijn gemakkelijk te gebruiken.

Goed verpakt is het halve werk

Onze topsellers

Het postkantoor is gek op onze creatieve verpakkingen. En dat geldt ook voor de ontvangers.

Boekverpakkingen en mailers

Onze creatieve verpakkingen bieden verschillende voordelen tegelijk: ze nemen minder ruimte in het magazijn in, kosten minder om te verzenden, zorgen voor minder afval op de plaats van bestemming en blijven beter beschermd tijdens het transport.

'Good karma'-verzendaanbod wt$

De juiste doos is het halve werk

Kartonnen vouwdozen en doosverpakkingen

Van vazen tot sportschoenen en kaaswielen: als u wilt dat uw producten goed en onbeschadigd aankomen, moet u de juiste doos uitkiezen. Het belangrijkste hierbij is dat u de juiste soort kiest: stansdozen, vouwdozen, kartonnen dozen met stolpdeksel, verhuisdozen, dit soort dozen, dat soort dozen... Er is een doos voor elke gelegenheid.

'Good karma'-verzendaanbod 773

In plaats van PET, PVC en PU

Papieren verpakkingsbanden

De trend van dit jaar: natuurlijk! Papieren verpakkingsbanden zijn niet alleen beter voor het milieu, ze houden uw producten ook goed bij elkaar, zijn op elk moment gemakkelijk open te scheuren en kunnen naar wens worden bedrukt, bijvoorbeeld om reclame te maken.

'Good karma'-verzendaanbod wt$

Omdat minder vaak meer is

Verzendenveloppen voor kleine spullen, levensmiddelen, textiel, speelgoed en... en... en...

Er wordt altijd gezegd dat op elk potje een dekseltje past, of dat iedereen wel een coupe heeft die hem of haar goed staat. Zo is er ook de perfecte verzendenvelop voor alles wat te klein, te fijn of te licht is voor een doos. Onze stevige en gemakkelijk te gebruiken verzendenveloppen (met of zonder zelfklevende sluiting) zorgen voor een milieuvriendelijke verzending.

'Good karma'-verzendaanbod 773

Vederlicht en sterk als staal

Vulmateriaal

Goed vulmateriaal: het is niet alleen belangrijk voor uw bekleding, maar ook om spullen goed te verzenden. Het zorgt voor optimale bescherming van alle kanten en een vlekkeloze levering.

'Good karma'-verzendaanbod 773

Alleen goede vibes! Nog meer over goed versturen

6 verpakkingstips

Kent u dat? De post is aangekomen en het pakketje is gedeukt, verfrommeld en opengescheurd. Hopelijk is de inhoud nog heel, denkt u dan. Zulke gevallen zijn niet altijd de schuld van de bezorger. Wij laten u in 6 stappen zien hoe u pakketten perfect kunt verpakken voor hun reis.

'Good karma'-verzendaanbod wt$

Verpakkingstrends: wat is passé en wat is in?

Leer meer over de laatste trends uit de verpakkingswereld, met veel voorbeelden uit de praktijk en een vooruitblik op de toekomst van de verpakkingssector.

'Good karma'-verzendaanbod wt$
'Good karma'-verzendaanbod mg$

Goed verpakt is beter verzonden

En... welk pakket mogen we vandaag voor u klaarzetten? Wij helpen u graag bij het inpakken van de beste pakketten.