Grondig, voorzichtig en milieuvriendelijk

Met geluid reinigen waar anderen het opgeven!

Ze komen waar andere middelen niet komen: ultrasone en onderdelenreinigers. Ze zijn het wondermiddel tegen hardnekkige vervuilingen van uw apparatuur, zelfs voor ogenschijnlijk ontoegankelijke hoekjes en gaatjes. Of u nu werkt in de verwerkende industrie of in productie-, onderhouds- of servicewerkplaatsen, met de juiste industriële reinigingsmiddelen kunt u met veel minder moeite vet, olie en vuil grondig en milieuvriendelijk van kleine onderdelen verwijderen.

Nauwkeurig en grondig: ultrasoon geluid lost alles op, overal!

Bent u op zoek naar precisiereiniging? Ultrasone apparaten zijn de oplossing! Juist machineonderdelen kunnen, zonder enige moeite van uw kant, met ultrasone golven in alle hoeken en uiteinden worden gereinigd zonder restjes achter te laten en bovendien ook nog eens milieuvriendelijk. De emissieloze geluidsgolven zorgen er namelijk voor dat al het vuil wordt verwijderd. Zelfs op plaatsen die voor een hogedrukstraal onbereikbaar zijn. Onze modellen met extra grote oscillerende tanks van robuust roestvrij staal met een inhoud van maximaal 27 liter zijn ideaal voor de voorzichtige, intensieve reiniging van injectiesproeiers, carburateurs en grote assemblages.

Industriële reiniging ler

Individueel en variabel: Elmasonic Select-modellen

Vertrouwen op ultrasone golven voor reiniging is daarom de moeite waard! Onze apparaten zijn kostenbesparend en minimaliseren de risico's voor mens en milieu door het emissievrij gebruik. De modellen van de Elmasonic Select-serie maken terugkerende reinigingsprocessen bijzonder comfortabel voor u. Ze hebben vijf ultrasone modi, vier individueel instelbare reinigingsprogramma's en tankvolumes van 3 tot 90 liter. Gewoon ideaal voor een breed scala aan toepassingen en objecten van verschillende vormen, soorten en maten in laboratoria en industriële werkomgevingen.

Industriële reiniging 753

Krachtige onderdelenreiniger

Het regelmatig reinigen van kleine onderdelen en machineonderdelen, oppervlakken en gereedschappen hoort ook bij een soepel bedrijfsproces. En dat kan tijd kosten! Onderdelenreinigers en reinigingstafels zijn derhalve een zinvolle investering. Hiermee verwijdert u betrouwbaar en eenvoudig vet, olie en vuil van oppervlakken en werkmaterialen en zorgt u tegelijkertijd voor een milieuvriendelijk, veilig werkend bedrijfsproces. Daar komt nog bij dat het onderhoud zorgt voor een lange levensduur van uw apparatuur. Overigens: met onze onderdelenreinigers van het merk Bio-Circle kunt u vuil permanent oplossen met ofwel emissievrije ultrasone golven of met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Industriële reiniging ler
Industriële reiniging mg$

Neem contact met ons op!

Als u vragen hebt, staan wij kosteloos tot uw beschikking