Veilig helemaal naar boven.

Stevig staan: wat zo eenvoudig klinkt, is op grotere hoogte helemaal niet eenvoudig. Hier vindt u de beste klimsystemen om veilig en ergonomisch te werken, zodat u ook helemaal boven betrouwbaar kunt bewegen tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Welke ladders, trappen en steigers u ook kiest, hier vindt u voor alle gevallen duurzame oplossingen.

Aanlegladders: de praktische ladders

Veelzijdig in gebruik en ruimtebesparend: onze hoogwaardige aanlegladders nemen weinig ruimte in beslag en kunnen snel van de ene locatie naar de andere worden gedragen. Leunend tegen een muur of steiger zorgen ze ervoor dat u stevig staat tijdens het werken, ook op grotere hoogte. Of de ladder nu eenvoudig uitschuifbaar is of praktisch in elkaar geschoven met een trekkabel, wij hebben allerlei modellen voor allerlei toepassingen.

Ladders en platformoplossingen 1_2

Platformtrappen: de antislipladders

Stabiel staan op hoogte op vier resp. zes voeten: dat kan met onze platformtrappen. De antislipplatformen en voetstukken van de ladders zorgen ervoor dat de ladder zeker en veilig staat en de treden maken het op- en afstappen extra comfortabel en veilig. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Van in hoogte verstelbare varianten tot beloopbare platformtrappen: deze hulpjes mogen bij uw onderhoudsprojecten niet ontbreken.

Ladders en platformoplossingen ler

Rolsteigers: de lichtgewichten

Licht van gewicht, maar sterk. Klein bij opslag, maar snel opgebouwd: onze rolsteigers overtuigen door contrasten die een aanwinst voor u worden. De mobiele rolsteigers zijn compact te vervoeren en dankzij handige mechanismen zeer eenvoudig op te bouwen en af te breken. Zo bespaart u werkstappen en kracht en hebt u tijd voor een extra koffiepauze. Veiliger werken kan niet makkelijker.

Ladders en platformoplossingen 1_1

Trappen: de ruimtewonders

Ze zien er onopvallend uit, maar maken het werk een stuk eenvoudiger. Onze trappen bieden namelijk veel voordelen: of het nu een trap is met een groot grondvlak en gecertificeerde slipweerstand voor dat extra beetje veiligheid of een extra ruimtebesparende trap, ingeklapt en gemaakt van licht aluminium. Met onze hoogwaardige trapsystemen maakt u altijd de beste keuze voor gebruik op de lange termijn.

Ladders en platformoplossingen ler
Ladders en platformoplossingen 046

Hebt u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.