Nu is het buitenterrein aan de beurt!

Handige outdoor producten voor de zomer

Buitenvoorzieningen zijn niet alleen het visitekaartje van een bedrijf, maar ook waardevolle recreatie- en werkruimte. We laten u graag een paar ideeën en handige producten zien waardoor u deze zomer optimaal gebruik kunt maken van uw buitenterrein.

Banken en tafels

Ons outdoor aanbod voor tijd buiten

In de open lucht zijn ook de gedachten vrij. Bij ons vindt u frisse productideeën en echte zomerhelden: picknickbanken, parkbanken en stoelen maar ook een combinatie van zitmeubelen en tafels – van eenvoudig tot representatief. Gemaakt van hoogwaardige materialen, weerbestendig, stabiel, slijtvast en duurzaam.

Of u nu een houten bank neerzet of allemaal banken en tafels bij elkaar: uw medewerkers zullen deze plekjes in de buitenlucht snel veroveren. En...wanneer organiseert u uw eerste vergadering in de open lucht?

Outdooruitrusting 853

Overkappingen

Tegen weer en wind en te veel zon

Overkappingen zijn de meest praktische oplossing voor bescherming tegen weersinvloeden en maken de stemming vrolijker op regenachtige dagen. Ze worden o.a. gebruikt voor wacht- en pauzeruimtes maar ook voor afscherming van de ingang.

Overkappingen voor fietsparkeerplaatsen zijn een extra motivatie om met de fiets naar het werk te komen. Bij een aantal modellen kunt u het dak, de zijwanden en de achterwand naar wens combineren en op die manier flexibel uitbreiden volgens uw individuele wensen. Onze overkappingen zijn sterk en laten zich stevig in de grond verankeren.

Outdooruitrusting ler

Fietsenrek

Ondersteunen de milieuvriendelijke mobiliteit

Er zijn veel factoren die steden zo aantrekkelijk hebben gemaakt voor fietsers, een daarvan is de hoeveelheid handige parkeermogelijkheden. Overheden, gemeenten, bedrijven, zwembaden, verenigingen kunnen het gebruik van een van de meest milieuvriendelijke vervoersmiddelen nu nog beter ondersteunen.

Voor het stallen en vastzetten van fietsen, scooters en motoren bieden wij veel verschillende oplossingen: sterke, veilige en hoogwaardige fietsenrekken, fietsklembeugels of fiets-aanleunbeugels. Ook bij ons verkrijgbaar: diverse bevestigingsoplossingen.

Outdooruitrusting 854

Parasols

Bescherming op warme zomerdagen

Laat de zonwering maar komen: hier vindt u parasols en parasolvoeten in verschillende uitvoeringen, geschikt voor elke ruimte. Een parasol beschermt tegen direct zonlicht en zorgt voor een aangenaam koele schaduw. Dankzij hun mechanisme zijn parasols meteen klaar voor gebruik, eenvoudig op te zetten en te gebruiken. Met behulp van een praktisch knikscharnier kunnen ze bovendien snel aan de stand van de zon worden aangepast en bieden ze een uitstekende uv-bescherming.

Op die manier kan de lunchpauze ontspannen buiten worden doorgebracht of kan eenvoudig werk buiten worden gedaan.

Outdooruitrusting ler

Aanbeveling voor de zomer: natuurlijke isolatiebox

Het eerste milieuvriendelijke alternatief voor piepschuim

Leg uw gekoelde of bevroren producten toch eens op stro en hennep in plaats van op ijs! De natuurlijke thermoboxen bieden een perfecte isolatie en beschermen levensmiddelen efficiënt en betrouwbaar tijdens verzending. De isolatieboxen zijn volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en zijn biologisch afbreekbaar. Onze aanbeveling voor de zomer, zodat ook uw producten langer vers blijven: de Landbox®.

Outdooruitrusting 6-9
Outdooruitrusting mg$

Neem contact met ons op!

Wij staan voor uw vragen ter beschikking en beantwoorden deze gratis.