Bouwplaatsen professioneel voorbereiden, uitrusten en beveiligen

Veiligheidsuitrusting voor de bouw

Ze bepleisteren, bestraten, timmeren of isoleren: bouwvakkers leveren dag in dag uit buitengewone prestaties. Hun werk is van levensbelang, want het voorziet ons van woningen, veilige buitenruimte en kantoren. Laten we ze daarom geven wat ze verdienen: een veilige basis.

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment voor meer bescherming en preventie op bouwplaatsen en in de bouw. Zo beschermen we samen wat de moeite waard is om te beschermen: uw medewerkers.

Afzetting van bouwplaatsen

Duidelijk teken van een veilige omgeving, ook in de toekomst

Een goede afzetting van de bouwplaats is bij iedere klus van (levens)belang, ongeacht of het gaat om werkzaamheden op steigers, wegenbouw, constructie of het kappen van bomen. Hier vindt u alles om uw bouwprojecten, bouwterreinen en uw bouwploegen te beveiligen én alles om voorbijgangers voor gevaren en verwondingen te behoeden.

Beschermende werkkleding

Voor de grootst mogelijke veiligheid bij het dagelijkse werk

Elke klus is anders, iedere bouwplaats kent zijn eigen uitdagingen en ieder voorgenomen werk verloopt op een andere manier. Maar voor één ding maken al deze verschillen niet uit: beschermende werkkleding. Want die kunnen zo nu en dan levens redden. En wanneer de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) niet alleen praktisch, functioneel en comfortabel zijn maar er ook nog eens goed uitzien, dan hebben wij ons werk goed gedaan. Probeer ze vooral uit ... en aan.

Uitrusting en vereisten voor de bouwplaats

Goed uitgerust voor iedere voorgenomen klus

Om op bouwplaatsen de weg te kunnen vinden, is het niet alleen van belang dat u bekend bent met de omgeving. Ook hier kan een professionele uitrusting voor bouwplaatsen het werk makkelijker en veiliger maken – al vanaf het moment dat de eerste steen wordt gelegd. Ontdek hier de juiste producten voor bouwplaatsen van alle groottes om voor medewerkers, ontwikkelaars en bezoekers een veilig bouwterrein te garanderen.

De uitrusting voor noodgevallen

... voor het geval er toch eens iets gebeurt

Op iedere bouwplaats waar met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt, moet nooduitrusting aanwezig zijn: voor een snelle afvoer van gelekte vloeistoffen, voor nood-oogdouches of voor de (brand)veilige opslag van materiaal.

Meer informatie

Veiligheidsuitrusting voor de bouw wt$

Ongelukken op het werk: oorzaken en mogelijke oplossingen

Als u denkt dat haaien gevaarlijker zijn dan stoelen of broodroosters, moet u dit artikel absoluut lezen. U leert ook gelijk wat de ’soft skills’ voor een veiligere werkplek zijn.

Veiligheidsuitrusting voor de bouw wt$

Handige tips voor een veilige bouwplaats

Op bouwplaatsen loert overal gevaar. Daarom is het erg belangrijk dat u uw medewerkers tijdens het werk zo goed mogelijk beschermt. Met onze tips maakt u van de bouwplaats een veilige plek.

Veiligheidsuitrusting voor de bouw 61?

Neem contact met ons op!

Wij staan voor uw vragen ter beschikking en beantwoorden deze gratis.