NOG SLECHTS VOOR EEN KORTE TIJD!

Topproducten voor afzetten en markeren

CODE:
SAFE23

De gezondheid en veiligheid van medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van bedrijven. Met ons grote productassortiment voor meer veiligheid op het bedrijfsterrein en 20% korting* zorgen wij er ook graag voor, dat dat nog lang zo blijft.

*De voucher is alleen geldig voor producten in de categorie ’Aanrijdbeveiliging’ in de periode van 17 tot 30 april 2023.

Onze allrounders voor meer veiligheid

Gevoelige gebieden moeten vroegtijdig en volledig worden gemarkeerd, zodat onbevoegden de bouwplaats of het bedrijfsterrein niet onopgemerkt kunnen betreden. Denk hierbij aan het beveiligen van gevarenzones, het aanhouden van veiligheidsafstanden, het gebruik van afzetlinten of waarschuwingsmarkeringen en het plaatsen van waarschuwingsborden.

Aanrijbeveiliging

Aanrijbeveiliging speelt overal een rol waar botsingen gevolgen kunnen hebben voor machines, inrichting, mensen of voertuigen. Bijzonder goed: de flexibele aanrijbeveiliging, die na een botsing weer terugkeert naar de oorspronkelijke staat en zo de onderhoudskosten voor veiligheidsvoorzieningen aanzienlijk kan verlagen.

En met eenvoudig te plaatsen veiligheidsbeugels, veiligheidsbalustrades of palen kunt u bovendien bedrijfsinterne wegen beveiligen, waar uw medewerkers zich te voet voortbewegen.

Work safely outside ler

Afzettingen

Dankzij duidelijk gepositioneerde afzethekken of andere flexibele afzetvoorzieningen uit ons assortiment hoeft u zich geen zorgen te maken om de veiligheid in het bedrijf –mobiele afzettingen staan het gevaar in de weg. En als u ook de toegang tot uw bedrijfsterrein wilt beveiligen, gebruik dan slagbomen en wegblokkades bij uw in- en doorgangen. Onbevoegden kunnen uw terrein niet betreden en het doorgaande verkeer wordt gecontroleerd.

Met mobiele afzettingen als schaarhekken hebt u tevens de mogelijkheid om werkomgevingen snel en veilig te markeren.

Work safely outside ler

Markering en identificatie

Wij brengen kleur in uw arbeidsleven! Beter gezegd: kleurmarkeringen. Daarmee kunt u interne routes en gebieden duidelijk afbakenen.En als uw medewerkers zich aan deze vastgelegde routes houden, kan zakelijk verkeer meer gecontroleerd en veiliger verlopen.

Voertuigen die binnen het aangewezen gebied rijden, zullen minder snel botsen met aangrenzende objecten. Met onze markeerverf en coatings voor hallen kunt u opslagruimtes en indelingen net zo duidelijk markeren als speciale laadzones, en ook kleine oneffenheden egaliseren.

Work safely outside ler

Kabelbruggen en verkeersdrempels

Zolang elektriciteit nog niet via de lucht kan worden overgebracht, zijn kabels en draden helaas ook binnen uw bedrijf onmisbaar. Het probleem: als ze wegen of voetpaden kruisen, neemt het risico op ongelukken en struikelen aanzienlijk toe. De oplossing: verberg draden en slangen eenvoudig onder kabelbruggen, die door verschillende factoren niet alleen buitengebieden veiliger maken. Kabelbruggen voorkomen ook dat apparaten beschadigd raken wanneer over de kabels wordt gereden. Tegelijkertijd waarschuwt u bestuurders of voetgangers om voorzichtig te zijn.

Verkeersdrempels markeren gevarenzones en dragen ook bij aan verkeersremming op het bedrijfsterrein. Waarom? Iedereen die ooit met een te hoge snelheid over zo'n drempel is gereden, wordt behoorlijk wakker geschud en neemt een volgende keer vrijwillig gas terug.

Work safely outside ler
Work safely outside mg$

Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag al uw vragen.