Project BIW Isolierstoffe

Alles waar het hoort

Het project

Taak

Het bedrijf BIW Isolierstoffe is een toonaangevende fabrikant op het gebied van hoogwaardige isolatiematerialen en afdichtingselementen voor hoge temperaturen. In een nieuw gebouw moesten een dames- en een herenkleedkamer komen met kledingkasten, waarin het zoals bepaald in artikel 34 van de Duitse werkplaatsrichtlijnen mogelijk moet zijn straatkleding en werkkleding gescheiden op te bergen. Het doel was de ruimte zo goed mogelijk te benutten, in overeenstemming met deze werkplaatsrichtlijnen.

Oplossing

Vooral door een persoonlijk advies ter plaatse was het mogelijk een oplossingsvoorstel uit te werken die perfect bij BIW past: een duidelijk herkenbare kleurcodering (afwisselend RAL 7035 lichtgrijs en RAL 5010 gentiaanblauw) van de deuren, evenals de aanpassing van de kastjes aan schuine plafonds. Nog een pluspunt: de service. De service werd afgerond met het vervoeren, opzetten, monteren en afvoeren van de verpakkingen.

Michael Runte, projectleider kaiserkraft

’We hebben naar volle tevredenheid van onze klant aan alle eisen kunnen voldoen.’

Gentiaanblauw: een schot in de roos

Dankzij de duidelijke kleurcodering voldoen de kledingkasten aan de werkplaatsrichtlijn en passen ze bovendien perfect bij het bedrijf zelf. De RAL-kleur 5010 gentiaanblauw is afgeleid van het bedrijfslogo en dus in overeenstemming met de corporate identity.

Het uitstekende resultaat is vooral te danken aan het persoonlijke advies. De ruimteplanning, de afmetingen, de aanpassingen en de kleurkeuze werden in nauw overleg met de klant gemaakt. Uiteindelijk overtuigde het samenspel van oplossingsconcept en totaal servicepakket.

De speciale uitdaging

In principe moest aan twee eisen worden voldaan: zowel de wensen van de klant als de wettelijke voorschriften van de werkplaatsrichtlijn, die het gescheiden opbergen van straat- en werkkleding voorschrijft.

BIW Isolierstoffe wt$
BIW Isolierstoffe mg$

Neem contact met ons op!

Voor een complete projectontwikkeling, zoals uitrusting van uw bedrijf, magazijn of kantoor vindt u bij ons alles onder één dak. Bel met onze projectadviseurs.

Contact voor advies, planning en benodigdhedenanalyse: