Project Bohle Isoliertechnik

Perfect geïntegreerd, uitstekend geïsoleerd

Het project

Taak

De Bohle Group is thuis in de bouwsector en biedt een uitgebreide knowhow. De experts van Bohle Isoliertechnik uit Keulen helpen ongewilde energieverliezen te vermijden en gebouwen te isoleren tegen warmte, kou en geluid. Voor één van deze experts was een nieuw kantoor nodig, dat rechtstreeks in het bedrijf geïntegreerd moest worden.

Bohle Isoliertechnik wt$

Oplossing

De uitvoering van het project werd voorafgegaan door een uitvoerig, persoonlijk advies ter plaatse. Vervolgens kreeg de klant snel een offerte voor een flexibel systeemkantoor met geluidsisolatie. Na een gedetailleerde planning, inclusief tekening van een plattegrond, werd het project zonder problemen uitgevoerd, geheel volgens de wensen van de klant en binnen een zeer korte tijd.

Bohle Isoliertechnik wt$

Bohle Isoliertechnik

’We zijn absoluut tevreden over de uitvoering van het systeemkantoor. De samenwerking met kaiserkraft was gewoon geweldig. De werknemers zijn niet alleen bekwaam, ze waren ook altijd bereikbaar, telefonisch of per e-mail.’

Hoewel een systeemkantoor uit standaardelementen bestaat, kan het op maat gemaakt worden en perfect in de productiehal geïntegreerd worden. Deze flexibiliteit van het systeem voldeed volledig aan de gestelde eisen.

Uiteindelijk was de klant vooral onder de indruk van de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de velaging van het geluidsniveau in het kantoor en het totaalpakket met een gegarandeerde opleveringsdatum en open, eerlijk advies.

De speciale uitdaging

Het kantoor moest in het bedrijf worden geïntegreerd. Daarom was het nodig om – vanwege het hoge geluidsniveau – hoogwaardige, geluidsisolerende elementen in het systeemkantoor te bouwen.

Het concept werkte: de verlaging van het geluidsniveau in het kantoor is duidelijk waarneembaar.

Bohle Isoliertechnik wt$
Bohle Isoliertechnik mg$

Neem contact met ons op!

Voor een complete projectontwikkeling, zoals uitrusting van uw bedrijf, magazijn of kantoor vindt u bij ons alles onder één dak. Bel met onze projectadviseurs.

Contact voor advies, planning en benodigdhedenanalyse: