Project ENOTEC GmbH

Meer ruimte!

Taak

Energieverbruik minimaliseren, uitstoot verminderen, processen optimaliseren. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van rookgas- en zuurstofanalyse hecht ENOTEC GmbH hieraan bijzonder veel belang. En de planning, ontwikkeling en productie van de ENOTEC gasanalysesystemen voor procesregeling en CEMS zijn hier helemaal op afgestemd. Om de talrijke documenten en dossiers van het bedrijf te kunnen opslaan en archiveren, had het dringend behoefte aan een ruimtebesparende oplossing.

Oplossing

Na gedetailleerde afmetingen, die precies afgestemd waren op de situatie ter plaatse, en persoonlijk advies met de klant, werd de oplossing voor een nieuw archief gevonden: een opslagplatform met legbordstellingen die op en onder de nieuwe constructie geplaatst kunnen worden.

ENOTEC GmbH Referenz ler

Het project

De monteurs van kaiserkraft waren al hard aan het werk in de aanloop naar de montage. Vanwege een bestaande Rigips-muur als ruimtescheiding, werd eerst een palletstelling gedemonteerd en op een andere plek weer opgebouwd.

Voor de start van het eigenlijke project, de montage van het opslagplatform met legbordstellingen, werd na een persoonlijk advies rekening gehouden met de individuele behoeften van de klant – en zo werd bij ENOTEC GmbH snel en betrouwbaar meer ruimte voor dossiers en documenten gecreëerd.

De speciale uitdaging

Speciale uitdagingen vergen speciale maatregelen. Voordat moet het project kon worden begonnen, moest eerst nog de aangewezen ruimte gecreëerd worden, om vervolgens, volgens de exacte afmetingen, de het opslagplatform te monteren.

ENOTEC GmbH Referenz ler
ENOTEC GmbH Referenz mg$

Neem contact met ons op!

Voor een complete projectontwikkeling, zoals uitrusting van uw bedrijf, magazijn of kantoor vindt u bij ons alles onder één dak. Bel met onze projectadviseurs.

Contact voor advies, planning en benodigdhedenanalyse