Project Electrical Oil Service

Veiligheid op de eerste plaats

Het project

Taak

Bij Electrical Oil Service GmbH staat het thema duurzaamheid centraal. In Duisburg wordt de verbruikte olie in grote transformatoren ’gerecycled’ en verwerkt tot hoogwaardige basisolie voor de industrie. De werknemers moeten veilig en zonder gevaar bij de hooggelegen ventielen van de transformatoren kunnen komen. Bovendien moeten ze ook vanaf het platform reinigings- en onderhoudswerkzaamheden en inspecties uitvoeren. Dit vergde een stabiele oplossing.

Oplossing

Het project kon snel van start gaan, vooral dankzij het deskundige advies en de gedetailleerde offerte. Met een veilige loopbrug met balustrade werd het risico voor werknemers tijdens het klimmen naar de transformatoren enorm verlaagd. Bovendien zorgden de stipte levering en de goed voorbereide montage ervoor dat de complete oplossing een dag eerder dan gepland kon worden voltooid.

Electrical Oil Service wt$
Electrical Oil Service wt$

Eike Block, vestigingsleider Elektrische Olieservice

„De oplossing van kaiserkraft draagt er in belangrijke mate aan bij dat onze werknemers hun werkplek weer verlaten zoals ze aan het begin van de dienst binnenkwamen – gezond en ongedeerd.“

Het project

Dankzij de nieuwe totaaloplossing voor het hele platform hoeft het aspect arbeidsveiligheid niet meer in de risicobeoordeling te worden opgenomen, zoals vroeger het geval was. De werknemers waarderen de loopbrug en voelen zich nu veilig op hun werkplek.

Het uitstekende verloop van het project is vooral te danken aan het competente en persoonlijke advies. Er werd rekening gehouden met de individuele behoeften en uitdagingen van de klant. Uiteindelijk overtuigden vooral de stipte levering en montage.

De speciale uitdaging

Naast het belangrijke aspect van de arbeidsveiligheid en het feit dat het een totaaloplossing moest worden, moest alles deelbaar zijn in verband met verbouwingen, bestaande muren en krappe ruimtes.

Electrical Oil Service wt$
Electrical Oil Service mg$

Neem contact met ons op!

Voor een complete projectontwikkeling, zoals uitrusting van uw bedrijf, magazijn of kantoor vindt u bij ons alles onder één dak. Bel met onze projectadviseurs.

Contact voor advies, planning en benodigdhedenanalyse: