Project WILO

De fabriek in de fabriek

Het project

Taak

In de deels nieuwe en deels verbouwde WILO Smart Factory ontstond de behoefte aan een groter aantal kantoren in een hal en een scheidingswandsysteem. Het ruimteconcept moest het mogelijk maken werkplekken binnen de fabriek te creëren.

De oplossing

Een flexibel systeem voor kantoren in een hal waarmee ook op korte termijn eenvoudig en economisch verbouwingen kunnen worden uitgevoerd, ongeacht of het om een verbouwing, uitbreiding of verplaatsing van een kantoor in een hal gaat.

’Wat was overeengekomen, werd door KAISER+KRAFT 1:1 uitgevoerd. Dit was echt een heel erg prettige samenwerking.’

Michael Köhler, projectleider WILO Gruppe

Multitasking alles in één hand

Bij de planning en uitvoering van het project moest met veel factoren rekening worden gehouden en moesten deze op elkaar worden afgestemd. Te beginnen met de afzonderlijke producten, waarvan de beschikbaarheid en leveringstermijn moesten worden afgestemd op belangrijke fasen in het project. Ook aan de eis dat het ruimteconcept maximale flexibiliteit mogelijk moest maken en tegelijkertijd kon worden voldaan aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en geluidsisolatie.

Een belangrijke succesfactor was de planning en ondersteuning. Dit zorgde ervoor dat de planning werd nageleefd en dat zelfs last-minute wijzigingsverzoeken van de klant onmiddellijk konden worden aangepast.

Fotogalerij

Flexibel systeem voor kantoren in een hal voor WILO wt$

De speciale uitdaging

De planning en realisatie van de flexibele kantoren in een hal liepen parallel met de nieuwbouw en verbouwing van de WILO Smart Factory. Dit resulteerde in een zeer strak tijdschema, aangezien ook rekening moest worden gehouden met andere werkzaamheden, zoals elektra voorzieningen, het leggen van vloeren en de installatie van machines.

Flexibel systeem voor kantoren in een hal voor WILO mg$

Neem contact met ons op!

Voor een complete projectontwikkeling, zoals uitrusting van uw bedrijf, magazijn of kantoor vindt u bij ons alles onder één dak. Bel met onze projectadviseurs.

Contact voor advies, planning en benodigdhedenanalyse: