Project MIHM-VOGT

Nieuwe werkplekken creëren

Het project

Taak

MIHM-VOGT GmbH wordt beschouwd als de grootste fabrikant ter wereld van tandtechnische laboratoriumsystemen. Het bedrijf plande een herinrichting van de productie met als doel de ruimte in de productiehal beter te benutten en de kantoren van de productieplanning te integreren.

Oplossing

De productiehal bood in de hoogte enorm veel ruimte. Daarom werd een tweede etage aan de hal toegevoegd met behulp van een stalen entresol. Onder deze stalen entresol was voldoende ruimte voor de kantoren van de productieplanning.

Klaus Petzoldt, projectleider kaiserkraft

’We hebben de beoogde doelen van de klant bereikt. Hij was zeer tevreden over de samenwerking.’

Alles uit één hand

Dit project stond onder grote tijdsdruk. Een voordeel voor de klant was dat we alles uit één enkele hand konden aanbieden. Zowel de planning als de concrete uitvoering en uitrusting van de kantoren. De hele stalen entresol, de stellingen op de stalen entresol, de scheidingswanden, de rasterscheidingswanden en de kantoorinrichting werden geleverd door kaiserkraft.

Een kritieke factor was de timing na de voltooiing van de stalen entresol en de ruwbouw van de kantoren. Daarna moesten meteen ook de kantoren worden ingericht. Daarvoor moesten de kantoormeubelen precies op tijd geleverd en gemonteerd worden. We konden deze termijn halen samen met ons montagebedrijf, dat al het meubilair uit ons magazijn leverde en het onmiddellijk monteerde.

De speciale uitdaging

Vloerenleggers, elektriciens, monteurs, leveranciers: de coördinatie van de verschillende werkzaamheden was de grootste uitdaging en werd tot volle tevredenheid van de klant uitgevoerd.

MIHM-VOGT wt$
MIHM-VOGT mg$

Neem contact met ons op!

Voor een complete projectontwikkeling, zoals uitrusting van uw bedrijf, magazijn of kantoor vindt u bij ons alles onder één dak. Bel met onze projectadviseurs.

Contact voor advies, planning en benodigdhedenanalyse: