Project MVA Müllverwertungsanlage Bonn GmbH

Zo kom je hogerop!

Opdracht

De MVA stelt zo’n 89 mensen te werk die de klok rond, 365 dagen per jaar, het beste van zichzelf geven om restafval en bedrijfsafval uit Bonn en de regio dat vergelijkbaar is met stedelijk afval en niet langer geschikt is voor recycling, op milieuvriendelijke en duurzame wijze thermisch te recyclen met behulp van innovatieve technologieën.

Voor een bestaand stellingsysteem werd er naar een oplossing gezocht die het mogelijk maakt onderdelen voor opslag eenvoudig en zonder krachtinspanning van de begane grond naar de eerste verdieping te vervoeren.

Oplossing

Wanneer iets van A naar B, of in dit geval van onder naar boven vervoerd moet worden, is er maar één ding dat kan helpen: een minilift. Dit praktische hef- en hijsapparaat werd door onze experts als speciale uitvoering verder ontwikkeld.

Het resultaat: een goederenliftsysteem dat aan de bestaande stelling aangepast werd.

Referentie: Muellverwertungsanlage Bonn GmbH ler

Het project

kaiserkraft had al in het verleden een legbordenstellingsysteem aan MVA geleverd. Zo kon, met 100% ervaring en uitgebreide knowhow betreffende hun eigen productassortiment, de vereiste goederenlift op maat van het systeem worden vervaardigd. Hiervoor moesten vooral de omstandigheden ter plaatse gecontroleerd worden.

De eerste stap naar een oplossing, de professionele integratie van het goederenliftsysteem, is altijd een afspraak ter plaatse bij de klant. Zo kan ons projectteam zich een precies beeld vormen van de werkelijke situatie en dit in de planning verwerken. Bovendien houden onze deskundigen zich ook afzonderlijk bezig met de individuele behoeften van de klant. Pas dan stellen we de afmetingen voor de toekomstige goederenlift op.

De speciale uitdaging

Om het op maat gemaakte goederenliftsysteem precies te kunnen monteren, moest er ter plaatse slim gewerkt worden. Want bij dit project waren de veiligheid van de werknemers en een geschikte plaats voor de goederenlift een prioriteit. In de hal zelf was er maar beperkte ruimte beschikbaar voor beide. Als team hebben we de oplossing gevonden.

Met de steun van de klant – als deskundige voor de omstandigheden ter plaatse en de bijbehorende werkprocessen – en met de projectervaring van onze deskundigen werd de meest geschikte locatie gevonden. Werknemers en ladingen komen nu veilig, ergonomisch en comfortabel van beneden naar boven.

Referentie: Muellverwertungsanlage Bonn GmbH ler
Referentie: Muellverwertungsanlage Bonn GmbH mg$

Neem contact met ons op!

Voor een complete projectontwikkeling, zoals uitrusting van uw bedrijf, magazijn of kantoor vindt u bij ons alles onder één dak. Bel met onze projectadviseurs.

Contact voor advies, planning en benodigdhedenanalyse: