Terug
Inkoophandboek Milieu

Beschrijving papierkwaliteit poetsdoeken

Voor elke toepassing de juiste doek:

Recyclingkwaliteit:

Deze doeken zijn geschikt voor het opvegen van licht verontreinigde oppervlakken, het verwijderen van kleine hoeveelheden olie of water en het schoonmaken van handen en gereedschappen.

Hybridekwaliteit:

De poetsdoek bestaat uit een laag tissue (papier) en een laag in TAD-kwaliteit. Deze poetsdoek kan worden gebruikt voor het afvegen van verontreinigde oppervlakken, met name natte oppervlakken, voor het schoonmaken van machineonderdelen en gereedschappen evenals voor het verwijderen van oliën en vetten van handen en machines.

TAD-kwaliteit: (through air drying)

Hier zijn 2 lagen papier (tissue) met de vezellijnen verplaatst aan elkaar verbonden. De afzonderlijke lagen worden met een speciale procedure aan de lucht gedroogd en verrijkt. Daardoor is de doek zeer scheurvast, neemt hij vocht op en is daarom zeer geschikt voor natte oppervlakken. Doeken met TAD-kwaliteit kunnen in dezelfde bereiken als de hybridedoek worden gebruikt. Door de scheurvastheid en vochtopname zijn ze echter aanzienlijk hoogwaardiger.

Fleecekwaliteit:

Bij deze doeken worden afzonderlijke stofvezels in de doek verwerkt. Daardoor hebben ze de hoogste reinigingscapaciteit van alle doeken. Fleece is bijv. ook geschikt voor het opvegen van metaalvijlsel, extreem scheurvast en het neemt vocht goed op. Kan meervoudig worden gebruikt.

Onze topproducten uit dit handboek
Relevant
Aantal artikelen: 1
Onze topcategorieën uit dit handboek