Terug
Inkoophandboek Bedrijf

’clip-step’ – antislip tredebekleding

Veilig en stabiel op ladders staan – de oplossing heet clip-step, de antislip tredebekleding voor tredenladders.

De antislip tredebekleding is gemaakt van geprofileerde kunststof of kunststofprofiel met korund-interferentie en zorgt steeds voor een veilige opstap en een comfortabele stand op de tredenbokladders.

Door de ’clip-step’-bekleding wordt de antislipwerking aanzienlijk verhoogd. Dit helpt de bedrijfsveiligheidsingenieur met een nieuwe optie de geldende richtlijnen en voorschriften na te leven.

U kunt desgewenst kiezen uit twee bekledingsvarianten:

clip-step-tredebekleding

De clip-step-tredebekleding van geprofileerde kunststof wordt op het gehele oppervlak en zeer nauwkeurig op de trede bevestigd. Deze bekledingen zorgen voor een geoptimaliseerde antislipwerking, een veilige opstap en een comfortabele stand op onze tredenladders.

clip-step R13 tredebekleding

De nieuwe clip-step R13 tredebekleding is een gecertificeerde, antislip bekleding voor onze tredenladders.

De tredebekleding voldoet met een kunststofprofiel met korund-interferentie aan de richtlijn van criteriumklasse R13 en is in de criteriumklasse voor de verplaatsingsruimte geclassificeerd met V6. Met name in vochtige of olieachtige werkomgevingen biedt de clip-step R13 verbeterde arbeidsveiligheid.

’clip-step’ – antislip tredebekleding wt$

Afb.: Tredenbokladder met clip-step

Met de ’clip-step’-bekleding wordt het naleven van NEN EN 131-2 vergemakkelijkt. Deze richtlijn eist dat het betreedbare oppervlak van sporten, treden en platforms van metaal of kunststof antislip gevormd moet worden.

Bij tweezijdig begaanbare modellen wordt de clip-step-bekleding tot de maximaal begaanbare trede (conform NEN EN 131) aangebracht. Naast de beschreven antislipwerking dient de clip-step-bekleding ook als optische controle voor het correcte gebruik van de ladder.

Geselecteerde laddermodellen kunnen ook achteraf van clip-step worden voorzien. Meer informatie hierover op aanvraag. 

Onze topproducten uit dit handboek
Relevant
Aantal artikelen: 121
Onze topcategorieën uit dit handboek