Terug
Inkoophandboek Bedrijf

Gereedschap in een set

De gereedschapssets voor echte doeners maken het ook allemaal waar: schroevendraaiers, tangen, inbussleutels, moersleutels, tapijtmessen voor al uw klussen. Maar alleen als u alles bij de hand hebt, als uw assortiment compleet is. Misschien hebt u een nieuwe set tangen nodig? Of center, beitel, hamer, schraper in een voering van zacht schuim?

Wat u ook nodig hebt, wij zorgen voor systematische orde. Daarbij kunt u zelf kiezen of u de professionele gereedschapssets in uw werkbank of gereedschapswagen wilt plaatsen, want we maken alles op maat.

Gereedschapssets – los assortiment

Tools

U wilt nieuw gereedschap voor uw gereedschapswagens, gereedschapskisten of gereedschapskasten? Of wilt u uw uitrusting aanvullen met extra gereedschap?

Hiervoor bieden we professionele gereedschapsassortimenten los aan – praktijkgericht voor u samengesteld. Kies in de webshop eenvoudig de gewenste set en dat was het.

Gereedschapssets − in schuimstofvoeringen, shadowboards

U hebt geen zin meer steeds uw gereedschap te moeten zoeken? U wilt een betere organisatie en overzicht op uw werkplek? U wilt uw gereedschap systematisch ordenen? Dan zijn schuimstofvoeringen de beste oplossing voor u. De zogenaamde shadowboards zijn afgestemd op de ladeafmetingen van vele gereedschapswagens, werkbanken en ladekasten uit ons assortiment.

Om u ook een goed overzicht te geven van de mogelijke varianten, hebben we de volgende stappen voor u samengesteld voor een snellere oriëntatie.

Tools

Individuele schuimstofvoeringen – uitgerust voor iedere uitdaging

Shadowboards

Uiteraard kunt u bij ons ook een individuele schuimstofvoering voor gereedschappen van verschillende fabrikanten laten maken.

U bent nog maar vier stappen verwijderd van uw op maat gemaakte shadowboard:

1. Maak een scan met de door ons geleverde scanunit.
2. De fabrikant van de schuimstofvoering maakt het door u gewenste shadowboarddesign.
3. Geef uw goedkeuring voor het pdf-ontwerp.
4. Uw individuele shadowboard wordt geproduceerd op de freesmachine en het laserstation.


Bij vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Gereedschapssets mg$

Neem contact met ons op!

Wij staan voor uw vragen ter beschikking en beantwoorden deze gratis.