Terug
Inkoophandboek Milieu

Verwijzingssysteem industriële reiniging

Met de volgende pictogrammen willen wij u bij de productkeuze ondersteunen en u een snel overzicht van de voordelen van de afzonderlijke producten geven.

Industriële reiniging 084

Filterreiniging

Bij apparaten met dit symbool wordt de geïntegreerde filter automatisch gereinigd. Zo wordt de capaciteit van het apparaat op een hoog niveau gehouden.

Industriële reiniging 083

Geluidsarm

Apparaten met dit symbool hebben relatief weinig geluidsontwikkeling. Zo kunnen ze in bereiken worden gebruikt waar harde achtergrondgeluiden ongewenst zijn.

Industriële reiniging 077

Extra contactdoos

Apparaten met dit symbool hebben een contactdoos op het product. Daarmee kunnen elektrische apparaten worden gebruikt zonder dat er kabelhaspels nodig zijn. Minder kabels betekent minder struikelgevaar. Bovendien kan het elektrische apparaat gemakkelijk worden schoon gezogen.

Industriële reiniging 085

Easy-Press®

Het Easy-Press® hogedrukpistool is ergonomisch vormgegeven en gemakkelijk te bedienen. Houd- en trekkrachten worden gereduceerd en dat zorgt ook bij langere arbeidsintervallen voor vermoeidheidsvrij werken.

Industriële reiniging 081

Microvezels

Hier vindt u het reinigingstextiel van microvezels. Door de structuur van de vezels is dit textiel bijzonder efficiënt. Meer informatie over het thema microvezels vindt u onder: Microvezels in de reiniging.

Industriële reiniging 082

Zonder handcontact

Mops met dit pictogram kunnen worden uitgewrongen zonder dat de vervuilde mop met de handen in contact komt. Door de bevestiging aan de mophouder kan de mop door middel van het losmaken van de voetvergrendeling worden samengeklapt, uitgespoeld en vervolgens in de pers worden uitgewrongen.

Industriële reiniging 080

Milieuvriendelijk

Dit pictogram geeft aan dat bij deze producten het milieu in het middelpunt staat. Hier worden procedures en materialen gebruikt die een duurzame omgang met het milieu ondersteunen.

Onze topproducten uit dit handboek
Relevant
Aantal artikelen: 60