Traversen

Met traversen en hijsbalken kunt u eenvoudig goederen omhoog en omlaag transporteren. Ze zijn daarmee dé oplossing voor het vervoeren van zware materialen van de ene naar de andere plek. Bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek de verschillende hijs- en draagbalken voor uw bedrijf.

In de categorie Traversen bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, MUNK, Heson, Eichinger, hofe, Pfeifer.

Uw filters
Relevant
Aantal artikelen: 55

Traversen: al uw bouwmaterialen stevig en veilig vervoerenHijsbalken en draagbalken zijn een uitkomst voor de bouw. Merken als EUROKRAFTpro, Pfeifer en Heson hebben de meest sterke en hoogwaardige traversen geproduceerd zodat u gemakkelijk een veilige werkomgeving creëert. Met deze producten transporteert u eenvoudig en snel allerhande zware materialen van A naar B.Zó gebruikt en onderhoudt u traversenDe meeste traversen worden gebruikt om grote lasten mee omhoog of naar beneden te hijsen. Er zijn een paar dingen waar u op moet letten als u met een dergelijke draagbalk gaat werken. Zo moet het zwaartepunt van de last precies onder de haak van de hijsbalk liggen. Omdat de krachten op de last dan gelijk verdeeld zijn, is dat is de veiligste manier om verticaal goederen te vervoeren.Daarnaast moet u sommige traversen onderhouden. Zowel het materiaal als de constructieve sterkte van de draagbalk moeten goed intact blijven. Hiervoor laat u dan iedere 5 á 10 jaar een keuring uitvoeren. Al met al is het, voor veiligheidsredenen, ontzettend belangrijk om hijsbalken op de juiste manier te gebruiken én onderhouden.Verschillende hijs- en draagbalkenAls u een hijsbalk wilt kopen, kunt u uit een hoop verschillende producten kiezen. Ons assortiment zit vol met diverse soorten: van traversen voor stapelkiepers tot speciale dwarsbalken met kraankettingen. Bekijk ook onze andere hefapparaten.Is een gehele constructie niet nodig, omdat u bijvoorbeeld al een aantal onderdelen in huis heeft? Dan kunt u bij ons ook losse draagbalken kopen. Die zijn beschikbaar in meerdere formaten voor allerlei verschillende doeleinden, zoals het vervoeren van bomen of voor het maken van een autobandenstelling. Bekijk de volledige collectie traversen en ontdek welk product bij u past.Welke hijstraverse is geschikt voor uw klussen?Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een hijsbalk? Als u eenmaal uw wensen goed voor ogen hebt, is het eenvoudig om een keuze te maken. Vergelijk de verschillende eigenschappen van de traversen met elkaar. Let hierbij op de belangrijkste zaken, zoals lengte, breedte en draagvermogen. Ook kunt u overwegen of u onderhoudsvrije draagbalken nodig hebt, of het product gemonteerd geleverd moet worden en of een extra beveiliging tegen wegglijden en kiepen noodzakelijk is. Heeft u alle verschillende opties onderzocht? Dan weet u daarna precies welke hijstraverse geschikt is voor uw klussen. We bieden ook nog andere producten om uw transport zo optimaal mogelijk te laten verlopen.Traversen eenvoudig online bestellenHeeft u de juiste hijsbalk(en) gevonden? Dan kunt u die eenvoudig online bestellen. Klik op de producteigenschappen die u voor ogen hebt en stop de producten in uw winkelmandje. Daarna voltooid u de bestelling binnen een paar muisklikken en leveren wij de traversen zo snel mogelijk gratis én op locatie af. Heeft u de producten op een specifiek moment nodig? Schroom dan niet en bel 0252 – 461 300. Wij helpen u graag verder!