<B>Niet-Enkelfähig product</B><br/><br/>Dit product is momenteel nog niet Enkelfähig. Dit betekent niet dat het product geen duurzame eigenschappen heeft, maar alleen dat het in onze brede duurzaamheidsbeoordeling nog niet genoeg duurzaamheidsaspecten bevat om een beoordeling van meer dan 3 punten te krijgen en dus als Enkelfähig te worden bestempeld.<br/><br/>Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze <a href="/w/company_enkelfaehigscore/">Enkelfähig-informatiepagina</a>.
Nr.: 721731 49

Infrarood paneelverwarming met thermostaat

Infrarood paneelverwarming

160 W, voor ruimtegrootte tot 3 m²

€ 259,-
Prijs / stuk (excl. BTW)

Levertijd: Levering binnen 1-2 weken
Of
Inloggen en in 3 stappen naar uw offerte
Productomschrijving
Deze verwarmingspanelen zijn de meest geavanceerde oplossing in tijdloos en gestroomlijnd design voor efficiënte, comfortabele en kosteneffectieve verwarming en staan voor een hoog verwarmingsvermogen, veilig vakmanschap en uitstekende kwaliteit. Het verwarmingselement is gemaakt van hoogwaardig koolstofkristal en zorgt voor een hoog rendement. Dit zorgt ervoor dat de warmte-energie precies daar wordt opgewekt waar deze nodig is. Thermische isolatie aan de achterkant voorkomt warmteverlies. De warmte-energie straalt effectief naar voren en zorgt voor een aangenaam ruimteklimaat. Dankzij dit ontwerp kan de kamertemperatuur 1 – 2 °C lager worden gehouden met behoud van hetzelfde comfortniveau. Zo verlaagt u merkbaar uw verwarmingskosten. De verwarmingspanelen kunnen worden gebruikt als extra verwarming voor het tussenseizoen. Ze kunnen perfect worden geïntegreerd in elke kamer. Warmte en welzijn in nieuwe en oude gebouwen, zalen of hobbykamers, in serres, houten woningen of vakantiehuizen, tijdens renovaties op zolder of in de kelder, in appartementen, kantoren, werkplaatsen, winkels, showrooms en verkoopruimtes. Hang gewoon het verwarmingspaneel op en sluit de gewenste thermostaat en het verwarmingspaneel aan. Verdere uitvoeringen van verschillende thermostaten kunnen apart worden besteld (zie toebehoren).

Oppervlak: witte IR-coating (RAL 9002), materiaal achterkant: aluminium, frame: aluminium wit, verwarmingselement: koolstofkristal, oppervlaktetemperatuur: 75 – 95 °C, oververhittingsbeveiliging: ja, LED-stroomindicatielampje op de voorkant, elektrisch rendement: 98%.

De infrarood paneelverwarming wordt geleverd samen met een thermostaat.
De thermostaat is een digitaal temperatuurafhankelijk geschakeld stopcontact, voor de automatische regeling van elektrische verwarmingssystemen.
Voordelen:
– voor elke dag een ander programma
– mogelijkheid om twee temperatuurniveaus in te stellen (comfort, besparing)
– eenvoudige bediening en programmering
– programmatemperatuur kan op korte termijn worden gewijzigd
– functie om de verbruiker permanent uit te schakelen (OFF)
– temperatuurregeling per 0,5 °C
– overzichtdisplay
– bufferbatterij

Technische gegevens van de thermostaat:
Stroomvoorziening: 230 V / 50 Hz
Hysterese: vast (0,5 °C)
Temperatuurwijzigingen per dag: 4
Min. programmeertijd: 30 min
Instelbaar temperatuurbereik: 3 °C tot 40 °C
Temperatuurinstelling per: 0,5 °C
Minimale weergave: 0,1 °C
Meetnauwkeurigheid: 1 °C
Schakelelement: relais
Uitgang: 16 A
Reservebatterij: ja (NiMH 2,4 V, > 50 uur)
Beschermingsklasse: IP20
Werktemperatuur: 0 °C tot 40 °C
Volgens de ErP-verordening mogen de infrarood paneelverwarmingen alleen worden gebruikt in combinatie met een ruimtethermostaat met tijdregeling en ventilatiedetectie als bijverwarming of voor incidenteel gebruik. Per verwarmingspaneel wordt één thermostaat geleverd.
  • Schoon, geruisloos en stofvrij ruimteklimaat
  • Zeer korte en gelijkmatige opwarmfase
  • Vermindering van de luchtcirculatie
  • Lage aanschaf- en onderhoudskosten
  • Eenvoudige wandmontage en weinig ruimte nodig
Technische gegevens
Breedte22 mm
Aansluitspanning230 V / 50 Hz
VeiligheidstypeIP54
Snoerlengte1900 mm
Kleurwit
Producttypeverwarmingsapparaten
Lengte205 mm
Hoogte905 mm
Opgenomen vermogen160 Watt
Ruimtelijke afmetingen3
Gewicht1.8 kg
Gebruiksaanwijzing
Duurzaamheid
Recyclebaar
Recyclebare producten zijn producten die aan het einde van hun levensduur kunnen worden gerecycled als ze in aangewezen recyclinginstallaties worden gerecycled tot al hun afzonderlijke componenten. Dat betekent dat de afzonderlijke onderdelen gemaakt zijn van materialen die kunnen worden opgevangen door het recyclingproces en vervolgens opnieuw kunnen worden verwerkt tot nieuwe producten. Recyclebare producten helpen om de milieu-impact van afval te verminderen en hulpbronnen te sparen.
Enkelfähig
<B>Niet-Enkelfähig product</B><br/><br/>Dit product is momenteel nog niet Enkelfähig. Dit betekent niet dat het product geen duurzame eigenschappen heeft, maar alleen dat het in onze brede duurzaamheidsbeoordeling nog niet genoeg duurzaamheidsaspecten bevat om een beoordeling van meer dan 3 punten te krijgen en dus als Enkelfähig te worden bestempeld.<br/><br/>Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze <a href="/w/company_enkelfaehigscore/">Enkelfähig-informatiepagina</a>.
Niet-Enkelfähig product

Dit product is momenteel nog niet Enkelfähig. Dit betekent niet dat het product geen duurzame eigenschappen heeft, maar alleen dat het in onze brede duurzaamheidsbeoordeling nog niet genoeg duurzaamheidsaspecten bevat om een beoordeling van meer dan 3 punten te krijgen en dus als Enkelfähig te worden bestempeld.

Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze Enkelfähig-informatiepagina.