Aluminium ladders

Werkt u vaak op hoogte? Dan is een ladder onmisbaar. Bij kaiserkraft vindt u aluminium ladders in allerlei soorten en maten. Alle ladders zijn licht van gewicht én stevig. Ontdek het uitgebreide assortiment van kaiserkraft.

In de categorie Aluminium ladders bieden wij u producten van de volgende merken aan: MUNK, Altrex, KRAUSE, ZARGES, Layher, eurokraft pro, HYMER, Hailo, euroline.

Merk
Duurzaamheid
Werkhoogte
Relevant
Aantal artikelen: 109

Aluminium ladders: voor al uw werk op hoogteEr zijn genoeg professionals die voor hun werk de hoogte in moeten. Bent u bijvoorbeeld schilder, glazenwasser of glaszetter? Dan is een ladder essentieel voor het goed uitvoeren van al uw taken.Hoe kiest u de juiste ladder voor uw werkzaamheden? Er zijn een aantal dingen die in ieder beroep belangrijk zijn. Denk hierbij aan veiligheid en stabiliteit. Toch kunnen de vereisten voor een goede ladder ook per vak verschillen. Daarom vindt u in onze online shop een hoop verschillende soorten bokladders, industriële trappen of rolsteigers: waar u ook naar op zoek bent, hier treft u aan wat u nodig heeft.De meeste ladders zijn gemaakt van aluminium en dat is niet voor niets: dit materiaal heeft een hoop eigenschappen die goed van pas komen bij uw werk op hoogte. Ontdek de verschillende aluminium ladders van merken als Guenzburger, Altrex en KRAUSE bij kaiserkraft.De voordelen van een aluminium ladderAluminium ladders hebben een hoop voordelen ten opzichte van trappen die gemaakt zijn van een ander materiaal. Ten eerste is aluminium een van de sterkste bouwstoffen. Dit maakt dat aluminium ladders stabiel zijn en een hoop gewicht kunnen dragen. Dat betekent dat u met een gerust hart kunt schilderen of een andere taak kunt uitvoeren. Door de stevige constructie van een aluminium ladder bent u verzekerd van een veilige werkplek.Daarnaast is aluminium een heel licht materiaal. De ladders zijn daardoor gemakkelijk te vervoeren van de ene naar de andere plek. Dat is handig als u bijvoorbeeld meerdere glazen moet zetten of wassen.Aluminium ladders hebben dus een kleine massa, maar ook een stevige constructie – het beste van beide werelden!2-delige en 3-delige aluminium laddersBij kaiserkraft vindt u zowel aluminium ladders die 2-delig zijn als aluminium ladders die 3-delig zijn. De meeste ladders zijn aanlegladders: hoe hoger u wilt werken, uit hoe meer delen de ladder bestaat die u nodig heeft. Sommige ladders zijn vouwladders. Die zijn erg flexibel en, afhankelijk van hoe u ze vouwt, te gebruiken als bok-, aanleg- of schuifladder. Werkt u op veel verschillende hoogtes? Dan is een 3-delige vouwladder dus onmisbaar.Veilig werken op een aluminium ladderEen aluminium ladder is sterk en stevig – dat heeft u hierboven al kunnen lezen. De meeste ladders bij kaiserkraft zijn daarnaast voorzien van een antisliplaag. Zo blijft de trap goed op zijn plek. Op een aluminium ladder werkt u dus altijd op een veilige manier.Aluminium ladders kopenWilt u een aluminium ladder kopen? Dat kan gemakkelijk online bij kaiserkraft. De meeste aluminium ladders bezorgen we binnen 2 weken op het door u gewenste adres. Verzending is daarbij helemaal gratis. Mocht u de aluminium ladder(s) op een bepaalde dag geleverd willen hebben, dan is ook dat mogelijk. Bel ons even op 0252 – 461 300 en spreek met ons een dag af die u het beste uitkomt. We helpen u graag!