Wegwerppallets

Een eenmalige vracht, hoge transportkosten of gedoe met registratie: wegwerppallets bieden in een hoop gevallen dé oplossing voor uw logistieke vraagstukken. Bekijk ons diverse aanbod van displaypallets en ontdek welke producten handig zijn om aan te schaffen.

In de categorie Wegwerppallets bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft basic.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
118
118
160
160
-
Relevant
Aantal artikelen: 15

Wegwerppallets: voor eenmalig gebruik?Wegwerppallets, en displaypallets, zijn ideaal voor het opslaan van spullen in uw magazijn of het transporteren van goederen. Er bestaan een hoop verschillende soorten laadplaten, waaronder chemiepallets – voor de scheikundige industrie – en de welbekende europallets.Op deze pagina vindt u speciale wegwerppallets: anders dan de naam doet vermoeden, kunt u wegwerppallets vaker dan één keer gebruiken. Mits ze niet te zwaar belast worden, kunnen deze platen voor meerdere transporten of een langere opslag ingezet worden. Ontdek de voordelen van wegwerppallets en bepaal of ze geschikt zijn voor uw organisatie.De voordelen van wegwerppalletsPallets vormen een logistieke basis voor opslag en transport. Twijfelt u welke pallets geschikt zijn voor uw klussen? Wegwerppallets hebben een aantal aantrekkelijke eigenschappen. Zo zijn ze in veel gevallen het goedkopere alternatief voor normale, blijvende pallets. Ze worden niet gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor een stuk minder kostbaar. Dit is handig wanneer u laadplaten nodig heeft voor een vracht die slechts eenmalig is en niet retour wordt gezonden. Het is zonde om dure pallets mee te geven als u ze vervolgens niet meer terugkrijgt – wegwerppallets bieden daar een uitkomst voor.Ook is het bij deze wegwerppallets niet nodig ze te registreren. Dit is bij normale laadplaten vaak wel zo en dat kost extra tijd. U bespaart met wegwerppallets dus niet alleen kosten, maar ook werkuren.Wegwerppallets – van hout tot kunststof

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende wegwerppallets. Neem bijvoorbeeld de containerpallets van kunststof. Deze stoten insecten, bacteriën en schimmelvorming af en zijn dus ideaal voor warme en vochtige binnenruimtes. Ook de wegwerppallets van pershout hebben een groot voordeel: door de afgeronde hoeken zijn ze ietwat flexibel en dus zeer geschikt om in grote aantallen te vervoeren.Het nadeel van wegwerppallets? Doordat ze gemaakt zijn van goedkopere materialen, zijn ze niet erg duurzaam. Zolang u ze niet overbelast, gaan de pallets gemakkelijk meerdere rondes mee. Als u de pallets echter langer en vaker wilt gebruiken, is het wellicht verstandiger om normale laadplaten aan te schaffen. Ook deze zijn te verkrijgen bij kaiserkraft, zowel online als in de winkel.Displaypallets eenvoudig online bestellenHeeft u displaypallets met de juiste afmetingen gevonden? Dan kunt u ze gemakkelijk online bij ons bestellen. Na een paar muisklikken komen we ze gratis op locatie afleveren. Vaak duurt dit slechts enkele werkdagen. Wilt u de pallets op een bepaalde dag geleverd hebben? Bel ons op 0252 – 461 300, dan spreken we samen een datum af die u goed uitkomt. We helpen u graag verder!