ANNY AC

Met de akoestisch effectieve kantoormeubelserie Anny AC zult u versteld staan van het verschil dat een open kantoor maakt. Geef hoge geluidsniveaus geen kans – met de kantoorinrichting Anny AC.

Duurzaamheid
Hoogte [mm]
748
748
2156
2156
-
Breedte [mm]
400
400
1200
1200
-
Relevant
Aantal artikelen: 17

De kracht naast het bureau: kantoormeubilair van Anny ACVoor u het getyp op het toetsenbord, links ruisende vellen papier, telefonerende mensen achter u en het constante gezoem van het koffiezetapparaat – een normale dag in een open kantoorruimte. Communicatie is belangrijk in deze ruimten, maar als collega's het gevoel hebben dat ze de anderen storen, zal er weinig van terechtkomen. Daarom kiezen veel mensen in open kantoorruimten voor akoestisch effectief kantoormeubilair. Het doel: communicatie en concentratie in gelijke mate bevorderen.En hoe kan de kantoormeubelserie Anny AC mij daarbij helpen?Iedereen die ooit verhuisd is, weet het: zonder meubels in de kamer galmt het. In principe absorbeert elk meubelstuk geluid. En nu krijgt u uw nieuwe kantoorstelling met een akoestische achterwand die bovendien de geluidsreflectie minimaliseert. Dit betekent dat de nagalmtijd aantoonbaar korter wordt, waardoor de werknemers zich meteen beter kunnen concentreren.Hoorde u wat? Oh, dat is uw helemaal niet opgevallen! Dat klinkt veel beter, nietwaar?Het wondermiddel van de kantoormeubelserie Anny AC: de akoestische achterwandOf het nu gaat om een bijzetkast, dossierkast of stelling, alle Anny AC-meubelen hebben het: een akoestische achterwand. Die doet zijn werk bijzonder goed wanneer hij vrij in de ruimte staat.


Natuurlijk kunt u dit kantoormeubilair prachtig combineren met de kantoormeubelserie Anny. Hier vindt u bijvoorbeeld bijpassende bureautafels. U kunt meer of minder akoestisch effectieve meubels gebruiken, afhankelijk van de ruimte en het behoefteprofiel. En omdat we weten dat kantoorinrichting – of het nu gaat om een enkele ruimte of een open kantoor – niet in vijf minuten kan worden gepland, helpen onze planningsexperts u daar op verzoek graag bij. Ook geluidsisolatie en de juiste keuze van afzonderlijke delen uit de kantoormeubelseries zoals Anny AC maken deel uit van het proces.Welke andere producten zijn naast Anny AC-meubilair geschikt voor geluidsisolatie in kantoortuinen?Het is duidelijk dat als u uw kantoor effectief akoestisch wilt inrichten, meer nodig hebt dan enkele Anny AC-kantoorkasten en -stellingen. Tijdens de plannings- en adviesfase kunnen we samen kiezen uit andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld scheidingswandsystemen of functionele wandabsorbers zoals kurkprikborden. Onze water- en plantenwanden bieden bovendien een extra highlight voor het klimaat en de inrichting van de ruimte. Dankzij de behuizing van microgeperforeerd staal met achterliggende geluidsdemper kan ook de nagalmtijd van geluiden effectief verminderen.Wilt u het liefst meteen aan de slag? We helpen u graag op ieder moment verder.