Magneetstroken

In de categorie Magneetstroken bieden wij u producten van de volgende merken aan: magnetoplan, MAUL, eurokraft basic, DURABLE.

Merk
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 33
Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om etiketten, delen van planning of labels variabel te bevestigen, dan vormen magnetische bandstroken de oplossing. Ons aanbod magnetische bandstroken is enorm breed en is geschikt voor vele verschillende toepassingen. Wij bieden onder andere meterslange magneetbanden die u afzonderlijk kunt bijsnijden en steeds opnieuw kunt beschrijven, bedrukte dag- en maandetiketten en zelfklevende magneethoudende magneetbanden. En dit in verschillende lengtes, breedtes en kleuren.

Magnetisch, magneethoudend – wat is het verschil?
Het grootste deel van ons assortiment magnetische bandstroken is magnetisch, dat wil zeggen dat deze producten hechten op ijzerhoudende oppervlakken. Het is belangrijk dat zij niet worden gebruikt op magnetische oppervlakken, anders worden zij gedemagnetiseerd. Bij magneethoudende magnetische bandstroken is het precies andersom. Daarop kunnen magneten als op een whiteboard worden bevestigd. A propos whiteboard, niet alleen voor de planning op kantoor of de beschrifting van stellingen in het magazijn – ook op het gebied van presentatie zijn magnetische bandstroken als visueel hulpmiddel erg nuttig.