Oliepompen

Werkt u veel met chemicaliën? Of sleutelt u vaak aan auto’s? Dan is een goede pomp om stoffen van de ene naar de andere plek te sturen essentieel. Hier vindt u een uitgebreid assortiment vol met oliepompen in allerlei soorten en maten. Koop uw zwengelpomp, elektrische pomp of handvatpomp bij kaiserkraft.

In de categorie Oliepompen bieden wij u producten van de volgende merken aan: Jessberger, Lutz, PRESSOL, CEMO, eurokraft basic.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
320
320
320
320
-
Relevant
Aantal artikelen: 69

Oliepompen: daarmee werkt u snel én veiligMet een oliepomp stuurt u chemicaliën en brandstoffen snel van de ene naar de andere plek. De meeste oliepompen hebben een eenvoudige werking: sluit de pomp aan op een reservoir en u kunt meteen van start.Alle oliepompen in ons assortiment werken snel én veilig. De meeste pompen zijn geschikt voor allerlei verschillende vloeistoffen. Door sterke materialen en goede pompsystemen gebruikt u ze zelfs voor agressieve chemicaliën.Bij kaiserkraft vindt u oliepompen van uiteenlopende merken, zoals Lutz en CEMO. Dit zijn al jarenlang toonaangevende spelers in de markt. Zo weet u zeker dat u goed zit.Waar kunt u een oliepomp voor gebruiken?U kunt een oliepomp gebruiken voor uw werkzaamheden in de chemische industrie, maar ook voor onderhoud aan uw eigen auto. Let wel op dat u een oliepomp koopt die geschikt is voor uw specifieke klus. De producten verschillen namelijk in meerdere opzichten. De ene pomp gebruikt u voor kleine blikverpakkingen, de andere juist voor grote vaten. Ook zijn sommige pompen alleen maar geschikt voor olie en diesel, terwijl anderen een veel breder scala aan mogelijkheden bieden. Afhankelijk van wat u nodig heeft, betaalt u logischerwijs een lagere of hogere prijs.Van elektrische oliepomp tot zwengelpompIn ons assortiment vindt u oliepompen in allerlei soorten en maten. De elektrische pompen zijn geschikt voor tankcontainers; er moet dan vaak zó veel vloeistof van de ene naar de andere plek gepompt worden, dat het gemakkelijker is dit proces te automatiseren.Voor kleinere klussen, zoals het pompen van olie uit uw auto, is een zwengelpomp of handpomp een goede optie. Deze schakelt u eenvoudig in. Vervolgens draait u zelf aan de zwengel en pompt u alle olie in een mum van tijd uit het voertuig.Bent u op zoek naar nóg iets simpelers? Denk dan eens aan een zuig- en drukspuit. Hiermee zuigt u handmatig vloeistoffen uit een machine en vult u diezelfde ruimte later weer met iets anders. Moeilijk is het niet.Oliepompen online kopenWeet u precies welke oliepomp u nodig heeft? Dan bestelt u die gemakkelijk online bij kaiserkraft. We leveren uw aankopen gratis af op de door u gewenste locatie. De meeste oliepompen worden binnen 2 weken bezorgd. Als u uw nieuwe oliepomp op een specifieke dag nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0252 – 461 300. Dan spreken we met elkaar een leveringstermijn af die u goed uitkomt.Bij iedere pomp staat aangegeven voor welke chemicaliën of brandstoffen het product geschikt is. Heeft u toch nog vragen over welke vloeistoffen u in welke pomp kunt gebruiken? Aarzel dan niet en raadpleeg onze klantenservice. We zijn iedere maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur. We helpen u graag!