<B>Enkelfähig product</B><br/><br/>Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?<br/>Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.<br/><br/>Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze <a href="/w/company_enkelfaehigscore/">Enkelfähig-informatiepagina</a>.
Promotion
Nr.: 773394 49

Euro-transportwagen CustomLine – eurokraft pro voor bak-l x b = 800 x 600 mm, zonder bakken

Euro-transportwagen CustomLine – eurokraft pro
Artikel is inclusief wagenframe (zonder bakken en steunrails)

grijs

Nieuw
€ 349,-
Prijs / stuk (excl. BTW)

Alleen nog 10 beschikbaar
Levering: donderdag 27 jun
Promotion
Mini voetbaltafel gratis bij uw bestelling
i
Of
Inloggen en in 3 stappen naar uw offerte
Productomschrijving
  • Modulair en flexibel systeem met eenvoudige montage
  • Aanpassing van eurobakken aan aantal en grootte mogelijk
  • In hoogte verstelbare opzetranden voor eurobakken, verstelbaar in stappen van 50 mm
  • Geoptimaliseerd voor veranderende workflows en processen
  • Compacte afmetingen, wendbaar en stabiel
  • Uitbreidbaar met toebehoren
De transportwagen voor eurobakken is de perfecte oplossing voor de individuele eisen van industrie- en productiebedrijven. Dit innovatieve transportapparaat, dat deel uitmaakt van onze veelzijdige productlijn CustomLine, biedt u flexibiliteit en modulariteit dankzij diverse combinatiemogelijkheden. De transportwagen voor eurobakken is een betrouwbare partner in uw dagelijkse werk die zich flexibel aanpast aan uw behoeften en de efficiëntie in uw bedrijf helpt te verhogen.

Dankzij het intelligente bouwdoosprincipe kunt u de euro-transportwagen op elk moment aanpassen aan uw individuele behoeften. De verzamelwagen is verkrijgbaar in vier maten en kan worden gecombineerd met een verschillend aantal en formaat eurobakken. Kies uit onze voorgeconfigureerde varianten met eurobakken of een transportwagen zonder eurobakken om uw perfecte allrounder samen te stellen met de juiste toebehoren. De opzetranden voor de eurobakken kunnen op verschillende hoogtes in het frame worden gehangen. Dit maakt verschillende scheidingswanden en het eenvoudige gebruik van verschillende boxhoogtes mogelijk. Dankzij het perforatierooster van de stijlen kan de indeling van de bakken op elk moment snel en flexibel worden gewijzigd in stappen van 50 mm.

Het flexibele systeem CustomLine is zeer veelzijdig en past zich perfect aan de workflows van uw bedrijf aan. Wees voorbereid om snel te reageren wanneer processen of orders veranderen. Het ontwerp van de wagen kan worden aangepast aan veranderende afmetingen van onderdelen, locaties, doeleinden en uw medewerkers – of later worden uitgebreid of gewijzigd dankzij de toebehoren. De twee duwbeugels kunnen naar wens aan beide zijden van de wagen worden bevestigd. Passende opzetranden voor elk formaat wagen zijn ook verkrijgbaar als toebehoren, evenals eurobakken in verschillende maten en kleuren. Het moderne ontwerp van de wagen in lichtblauw of antraciet is stijlvol en biedt u verdere opties voor gebruik en kleurcodering.

De eenvoudige aanpassing voor operationele processen maakt de CustomLine transportwagen voor eurobakken een duurzaam en kosteneffectief alternatief voor de aanschaf van een nieuw aanvullend product. Deze flexibiliteit maakt een optimaal gebruik van middelen mogelijk. En als er reserveonderdelen nodig zijn, zijn die altijd beschikbaar. Dankzij de stabiliteit en robuustheid van de verzamelwagen kunnen onderdelen van verschillende afmetingen veilig worden getransporteerd en opgeslagen. Bovendien biedt de transportwagen talloze mogelijkheden voor oder-verzamelen voor gebruik in de industrie, productiebedrijven, werkplaatsen en magazijnen.
Levering ongemonteerd – eenvoudig zelf te monteren.
In nagenoeg alle RAL-kleuren mogelijk, meerprijs slechts 10%.
Technische gegevens
Hoogte1680 mm
Lengte875 mm
Breedte705 mm
Framemateriaalstaal
Wieluitvoeringthermoplast-elastomeer
Wieluitrusting4 zwenkwielen, waarvan 2 met dubbele rem
Wieldiameter100 mm
Laadvermogen200 kg
Wiellageringkogellager
Draagvermogen per etage30 kg
Laadvlaklengte800 mm
Laadvlakbreedte617 mm
Laadvlakmateriaalstaal
Gewicht36.7 kg
Producttypebakwagens
Leveringongemonteerd
Framekleurantracietgrijs RAL 7016
Duurzaamheid
Enkelfähig
<B>Enkelfähig product</B><br/><br/>Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?<br/>Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.<br/><br/>Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze <a href="/w/company_enkelfaehigscore/">Enkelfähig-informatiepagina</a>.
Enkelfähig product

Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?
Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.

Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze Enkelfähig-informatiepagina.

Circulaire economie
Een circulaire economie is een economisch systeem waarin afval wordt voorkomen en hulpbronnen efficiënt worden gebruikt door materialen, producten en afval in gesloten kringlopen te laten circuleren en opnieuw te gebruiken als grondstoffen of energiebronnen voor nieuwe producten.
Dit product levert een verhoogde bijdrage aan het bereiken van de circulaire economie. De verhoogde bijdrage in vergelijking met andere producten is het resultaat van verschillende factoren, waaronder het gebruik van duurzame materialen, de mogelijkheid om te recyclen en de integratie van gerecyclede materialen in het productontwerp. Duurzame verpakking wordt ook meegenomen in de beoordeling binnen de circulaire economie.

Innovatie en technologische vooruitgang
Dit product scoort binnen zijn productgroep door het gebruik van een innovatief productontwerp of innovatieve materialen die de duurzaamheid van het product bevorderen. In vergelijking met andere producten steunt het product bijvoorbeeld op duurzamere materiaaloplossingen, het gebruik van een groter recyclingaandeel of een geoptimaliseerd productontwerp dat de recyclebaarheid, levensduur, duurzaamheid en dus de algemene duurzaamheid van de productoplossing positief beïnvloedt.