<B>Enkelfähig product</B><br/><br/>Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?<br/>Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.<br/><br/>Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze <a href="/w/company_enkelfaehigscore/">Enkelfähig-informatiepagina</a>.
Promotion
Nr.: 773391 49

Transportwagen CustomLine voor magazijnbakken l x b x h = 575 x 405 x 1680 mm

Transportwagen CustomLine voor magazijnbakken
Artikel is inclusief wagenframe (zonder bakken en steunrails)
Transportwagen CustomLine voor magazijnbakken, l x b x h = 575 x 405 x 1680 mm, lichtblauw RAL 5012-0
Transportwagen CustomLine voor magazijnbakken (Productafbeelding 2)-1

lichtblauw RAL 5012

Nieuw
€ 349,-
Prijs / stuk (excl. BTW)

Levering: donderdag 20 jun als u vandaag bestelt tot 15:00.
Zie details
Promotion
Mini voetbaltafel gratis bij uw bestelling
i
Of
Inloggen en in 3 stappen naar uw offerte
Productomschrijving
  • Modulair en flexibel systeem met eenvoudige montage
  • Uitrusting en indeling op maat met magazijnbakken 500 x 300 mm
  • In hoogte verstelbare opzetranden voor magazijnbakken, verstelbaar in stappen van 50 mm
  • Geoptimaliseerd voor veranderende workflows en processen
  • Compacte afmetingen, wendbaar en stabiel
  • Uitbreidbaar met toebehoren
De transportwagen voor magazijnbakken is de perfecte oplossing voor de individuele eisen van industrie- en productiebedrijven. Dit innovatieve transportapparaat, dat deel uitmaakt van onze veelzijdige productlijn CustomLine, biedt u flexibiliteit en modulariteit dankzij diverse combinatiemogelijkheden. De transportwagen voor magazijnbakken is een betrouwbare partner in uw dagelijkse werk die zich flexibel aanpast aan uw behoeften en de efficiëntie in uw bedrijf helpt te verhogen.

Dankzij het intelligente bouwdoosprincipe kunt u de transportwagen voor magazijnbakken op elk moment aanpassen aan uw individuele behoeften. De verzamelwagen kan worden gecombineerd met een verschillend aantal magazijnbakken die als afzonderlijke toebehoren verkrijgbaar zijn. Stel uw perfecte transportwagen samen met de bijpassende magazijnbakken van 500 x 300 mm. De opzetranden van de bakken kunnen op verschillende hoogtes in het frame worden gehangen. Dankzij het perforatierooster van de stijlen kan de indeling van de magazijnbakken op elk moment snel en flexibel worden gewijzigd in stappen van 50 mm.

Wees voorbereid wanneer processen of orders veranderen, zodat u snel kunt reageren. Het ontwerp van de wagen kan worden aangepast aan veranderende afmetingen van onderdelen, locaties, doeleinden en uw medewerkers – of later worden uitgebreid of gewijzigd dankzij de toebehoren. De twee duwbeugels kunnen naar wens aan beide zijden van de wagen worden bevestigd. Het moderne ontwerp van de wagen in lichtblauw of antraciet is stijlvol en biedt u nog meer opties voor gebruik en kleurcodering.

Eenvoudige aanpassing voor operationele processen maakt de CustomLine transportwagen voor magazijnbakken een duurzaam en kosteneffectief alternatief voor de aanschaf van een nieuw aanvullend product. Deze flexibiliteit maakt een optimaal gebruik van middelen mogelijk. En als er reserveonderdelen nodig zijn, zijn die altijd beschikbaar. Dankzij de stabiliteit en robuustheid van de verzamelwagen kunnen componenten van verschillende afmetingen veilig worden getransporteerd en opgeslagen. Daarnaast biedt de transportwagen talloze mogelijkheden voor order-verzamelen voor gebruik in de industrie, productiebedrijven, werkplaatsen en magazijnen.

Opmerking: Dit artikel bestaat alleen uit de transportwagen. Bijpassende magazijnbakken en opzetranden zijn apart verkrijgbaar als toebehoren voor maximale flexibiliteit.
Levering ongemonteerd – eenvoudig zelf te monteren.
In nagenoeg alle RAL-kleuren mogelijk, meerprijs slechts 10%.
Technische gegevens
Hoogte1680 mm
Lengte575 mm
Breedte405 mm
Framemateriaalstaal
Wieluitvoeringthermoplast-elastomeer
Wieluitrusting4 zwenkwielen, waarvan 2 met dubbele rem
Wieldiameter100 mm
Laadvermogen200 kg
Wiellageringkogellager
Draagvermogen per etage30 kg
Laadvlaklengte500 mm
Laadvlakbreedte317 mm
Laadvlakmateriaalstaal
Gewicht23.2 kg
Producttypebakwagens
Leveringongemonteerd
Framekleurlichtblauw RAL 5012
Duurzaamheid
Enkelfähig
<B>Enkelfähig product</B><br/><br/>Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?<br/>Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.<br/><br/>Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze <a href="/w/company_enkelfaehigscore/">Enkelfähig-informatiepagina</a>.
Enkelfähig product

Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?
Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.

Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze Enkelfähig-informatiepagina.

Circulaire economie
Een circulaire economie is een economisch systeem waarin afval wordt voorkomen en hulpbronnen efficiënt worden gebruikt door materialen, producten en afval in gesloten kringlopen te laten circuleren en opnieuw te gebruiken als grondstoffen of energiebronnen voor nieuwe producten.
Dit product levert een verhoogde bijdrage aan het bereiken van de circulaire economie. De verhoogde bijdrage in vergelijking met andere producten is het resultaat van verschillende factoren, waaronder het gebruik van duurzame materialen, de mogelijkheid om te recyclen en de integratie van gerecyclede materialen in het productontwerp. Duurzame verpakking wordt ook meegenomen in de beoordeling binnen de circulaire economie.

Innovatie en technologische vooruitgang
Dit product scoort binnen zijn productgroep door het gebruik van een innovatief productontwerp of innovatieve materialen die de duurzaamheid van het product bevorderen. In vergelijking met andere producten steunt het product bijvoorbeeld op duurzamere materiaaloplossingen, het gebruik van een groter recyclingaandeel of een geoptimaliseerd productontwerp dat de recyclebaarheid, levensduur, duurzaamheid en dus de algemene duurzaamheid van de productoplossing positief beïnvloedt.