CEMO Grote stapelbakken

Relevant
Aantal artikelen: 11

De multifunctionele- en grote bakken van CEMO – grote bakken voor transport en opslag van stortgoed, vloeistoffen en nog veel meer

CEMO multifunctionele- en grote bakken bieden ondersteuning bij zeer efficiënt werken. Hoge efficiëntie om de volgende redenen: aan de ene kant is een grote bak door het gladde oppervlak moeiteloos te reinigen, aan de andere kant kan men de multifunctionele- en grote bakken als zij leeg zijn ruimtebesparend in elkaar zetten en ook als zij vol zijn gemakkelijk stapelen. De multifunctionele- en grote bakken van CEMO kunnen eenvoudig worden gereinigd. Een multifunctionele bak belooft ook een stabiele stand, zodat zelfs het veilig vervoer van gevaarlijke goederen mogelijk is. Om dit te vergemakkelijken bieden wij overigens CEMO-onderwagens aan. De multifunctionele bakken van CEMO zijn vervaardigd van gvk en dus corrosie- en temperatuurbestendig.

Het meer dan 50 jaar bestaande bedrijf CEMO is vandaag de dag één van de pioniers op het gebied van moderne bakken voor transport en opslag. Multifunctionele- en grote bakken van CEMO staan tot uw beschikking als duurzame, veilige en sterke producten.