Voor de plus in het dagelijkse werk

Fabricage + productie + werkplaats

Oplossingen zover het oog reikt – maar welke voldoet nu echt aan mijn eisen? Hoe weet ik wat de juiste is? Waar moet ik beginnen? Wie ondersteunt mij als ik vragen heb?

In onze werkwereld fabricage + productie + werkplaats vindt u veel slimme oplossingen en praktische producten die op elke plaats van gebruik te zien zijn. En daar met prestaties en uithoudingsvermogen bij uw teams punten scoren. Want laten we eerlijk zijn, online shoppen kunt u overal – maar alleen hier kunt u de resultaten in het echt ervaren.

Zones

Intern transport

Fabricage + productie + werkplaats 367

Voor een soepel en efficiënt intern transport hangt de keuze van de juiste apparatuur af van verschillende factoren, zoals het soort producten, de hoeveelheid, de ruimtelijke omstandigheden, de werkprocessen en de efficiëntiedoelen. Samen zoeken wij uit welke oplossing het beste bij u past.

Beheer van de werkvloer

Fabricage + productie + werkplaats 367

Met teamwork en de juiste apparatuur zorgen wij voor meer efficiëntie en transparantie in fabricage, productie en montage. Voor een duidelijk, veilig, gestabiliseerd, operationeel en doelgericht werkproces. En voor een goed overzicht van alle relevante gegevens, actuele onderwerpen en projecten.

Productie

Fabricage + productie + werkplaats 367

Afhankelijk van de omvang van het bedrijf, uw specifieke productieprocessen en de kwaliteitseisen stellen wij een hoogwaardige uitrusting samen om aan de behoeften van uw productie te voldoen en tegelijkertijd veiligheid en efficiëntie binnen elke assemblagestap en assemblagelijn te garanderen.

Sociale ruimte

Fabricage + productie + werkplaats 367

Een goed ontworpen sociale ruimte kan helpen om de werksfeer te verbeteren en de motivatie en productiviteit van het personeel te verhogen. Het is belangrijk om werknemers bij het ontwerpproces te betrekken en ervoor te zorgen dat de sociale ruimte ook aan hun behoeften en voorkeuren voldoet.

Kwaliteitsborging

Fabricage + productie + werkplaats 367

Het type productie – massaproductie of kleine series – en de complexiteit van het product – standaardonderdelen of producten met een hoog ontwikkelingsgehalte – zijn doorslaggevende factoren voor kwaliteitsborging. In productielijnen, direct op de werkplek of bij meetstations. Samen zoeken we uit welke oplossingen voor u het meest geschikt zijn en aan welke specifieke voorwaarden ze moeten voldoen.

Onderhoud

Fabricage + productie + werkplaats 367

Om de efficiëntie, betrouwbaarheid en levensduur van fabrieken, machines en uitrusting te garanderen, is regelmatig onderhoud de succesfactor die het verschil maakt. Beheer van reserveonderdelen, documentatie of veiligheid – wij stellen speciale oplossingen samen voor de speciale vereisten op dit gebied. En dat doen we natuurlijk samen.

Zo neemt u duurzaam goede aankoopbeslissingen.

Fabricage + productie + werkplaats 367

Apparatuur met een lange levensduur

 • Hoogwaardige materialen
 • Zorgvuldige verwerking
 • Strenge kwaliteitscontroles
 • Originele reserveonderdelen
 • 5 tot 10 jaar garantie
Fabricage + productie + werkplaats 367

Knowhow

 • Projectwerk
 • Reparatieservice
 • Regelmatig onderhoud en regelmatige verzorging
 • Ervaren experts
 • Persoonlijk advies
Fabricage + productie + werkplaats 367

Enkelfähig Score

 • Producten met een betere sociale, ecologische, economische impact
 • Tot op productniveau transparant, vergelijkbaar en meetbaar
 • Hoe hoger de waarde, hoe duurzamer het product

’Duurzaamheid in de productie is de sleutel tot niet alleen het ontwerpen van producten, maar ook het vormgeven van een toekomst waarin hulpbronnen worden gespaard, processen worden geoptimaliseerd en verantwoordelijkheid wordt genomen.’

Fabricage + productie + werkplaats 367

Lisa Blumenstock
Duurzaamheidsmedewerker bij kaiserkraft

Dit kan ook interessant voor u zijn

Fabricage + productie + werkplaats 367

Slimme themawereld: duurzaamheid

Wij laten u graag zien waarmee wij ons momenteel bezighouden en lichten hier regelmatig onze activiteiten, doelstellingen, plannen, projecten en resultaten toe.

Fabricage + productie + werkplaats 367

Enkelfähig inkopen

Met de Enkelfähig Score ondersteunen wij u bij het bereiken van uw eigen duurzaamheidsdoelen. Want: hoe hoger de Enkelfähig Score, hoe duurzamer het product! Dit maakt het voor u heel gemakkelijk om Enkelfähig-producten meteen te herkennen – en te kopen.

Fabricage + productie + werkplaats 367

Over het Enkelfähig-initiatief

kaiserkraft neemt het initiatief: wij gaan voor Enkelfähig. Met knappe koppen, slimme ideeën en duurzame en krachtige oplossingen doen wij ons best voor een leefbare toekomst.

Profiteer van onze projectservice! Van planning tot uitrusting tot vragen over ergonomie of duurzaamheid: onze experts verduidelijken samen met u wat moet worden verduidelijkt.

Fabricage + productie + werkplaats 046

Nog vragen?

Er is een nieuwe werkwereld nodig die goed is voor werknemers en nog beter voor bedrijven. Flexibele en aanpasbare werkplekken en ruimtes kunnen hiervoor vandaag de dag de koers uitzetten.

Met de juiste uitrusting en handige tips en informatie helpen wij u graag persoonlijk.

0252 - 461 300

verkoop@kaiserkraft.nl