Haakse slijpers, metaalbewerking

Voor het slijpen van metaal, tegels en bakstenen: haakse slijpers zijn niet meer weg te denken uit de industrie. Van modellen met extra handgreep tot metaalslijpers en rechte slijpers – blader door het assortiment van kaiserkraft en vind haakse slijpers voor uw bedrijf.

In de categorie Haakse slijpers, metaalbewerking bieden wij u producten van de volgende merken aan: Bosch, KS Tools.

Haakse slijpers: voor snij- en slijpwerkzaamhedenHaakse slijpers zijn onmisbaar op bouwplaatsen en in de industrie. Ze vergemakkelijken snijwerkzaamheden aan metaal, tegels en metselwerk. Maar met dit elektrische gereedschap kunt u ook metaal en steen slijpen. Haakse slijpers zijn dus heel veelzijdig.Soorten haakse slijpersEr wordt grofweg onderscheid gemaakt tussen eenhandige en tweehandige modellen. Moderne haakse slijpers hebben echter vaak een extra handvat. Hierdoor kunnen eenhandige modellen snel worden omgebouwd tot tweehandige modellen. Dit is vooral praktisch als u zowel snij- als slijpwerkzaamheden wilt uitvoeren. Eenhandige haakse slijpers zijn geschikt voor het snijden van metaal, beton enz. Als u de extra handgreep bevestigt, kunt u hetzelfde model tweehandig gebruiken als metaalslijper en bijvoorbeeld lasnaden gladmaken.Afgezien van de geleiding verschillen haakse slijpers in het vermogen van de motor. In ons assortiment vindt u modellen met verschillende vermogensklassen. Hoe hoger de klasse, hoe sterker de materialen waarmee u kunt werken. We hebben ook rechte slijpers voor metaalbewerking. Hiermee kunt u snel en nauwkeurig metaal frezen, slijpen en ontbramen. Deze apparaten worden gekenmerkt door hun compacte ontwerp en handige gereedschapsgeleiding.Waarop moet worden gelet bij de aanschaf van haakse slijpers?Een hoogwaardige haakse slijper voor de industrie en dergelijke wordt gekenmerkt door lage trillingen, elektrische veiligheidsmaatregelen en details zoals directe motorkoeling. Daardoor zijn de professionele modellen duurzaam en ontworpen voor dagelijks gebruik in industrie en ambacht. Noodzakelijke slijp- en snijschijven kunnen snel en gemakkelijk worden verwisseld. Veel haakse slijpers zijn ook compatibel met stofafzuigsystemen. Dit houdt de werkplek schoon en de lucht vrij van zwevende deeltjes.Welke veiligheidsmaatregelen zijn belangrijk voor haakse slijpers?Bij het werken met metaalslijpers ontstaan rondvliegende vonken en stof. Daarom zijn veiligheidsbrillen en zeer moeilijk ontvlambare beschermende werkkleding essentieel voor de veiligheid van uw werknemers.Wilt u ondersteuning bij de aanschaf van haakse slijpers of heeft u algemene vragen over het onderwerp veiligheid op het werk? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Boor- en slaghamers | Zagen | Pneumatische gereedschappen | Borstels en vijlen | Spangereedschappen | Tangen