Vaten, tanks, tonnen

Bij ons vindt u de juiste tonnen voor gassen, stortgoed en vloeistoffen: opslagtanks, tonnen en vaten die hun betrouwbaarheid in de industrie hebben bewezen. U kunt kiezen wat bij uw wensen past: ons aanbod omvat zowel kleinere tonnen en jerrycans als grote opslagtanks en kuipen met honderden liters inhoud.

In de categorie Vaten, tanks, tonnen bieden wij u producten van de volgende merken aan: CEMO, PRESSOL, Rubbermaid, eurokraft basic.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
173
173
1950
1950
-
Relevant
Aantal artikelen: 122

Tonnen voor vloeistoffen en vaste stoffenAls er thuis iets wordt geknoeid, is een doek voldoende om het weer op te lossen. De situatie is anders met vloeistoffen in het magazijn. Hier kan zelfs een klein lek een bron van gevaar vormen voor mens en milieu. U kunt dit het beste voorkomen met vaten, opslagtanks, kuipen en ronde tonnen van kaiserkraft.


Elk bedrijf dat zich bezighoudt met het verwerken van chemicaliën, moet een aantal tonnen in zijn bezit hebben om zijn oliën, zuren en andere chemicaliën te kunnen opslaan.Opslagtanks en vaten kopen voor opslag en transportHeeft u zich ooit afgevraagd waarom vaten bolvormig zijn? Heel eenvoudig: omdat ze zo heel eenvoudig van de ene plaats naar de andere te rollen zijn. Voor vloeistoffen in de industrie is rollen niet altijd aan te bevelen. Daarom leveren wij ook kunststofvaten met praktische handgrepen voor correcte vathandling. Het aftappen en overhevelen wordt vergemakkelijkt door praktische aftapkranen. Als u een vat koopt met een brede hals, heeft u het voordeel dat deze bijzonder gemakkelijk schoon te maken zijn vanwege hun grote openingen. Al onze kunststofvaten zijn stapelbaar en sommige zijn geschikt voor vaste stoffen en vloeibare. U kunt echter ook kiezen voor handige jerrycans, als u bijvoorbeeld kleinere hoeveelheden van bepaalde vloeistoffen moet vervoeren.Opslagtanks en tonnen kopen voor grote hoeveelhedenMocht het zo zijn dat vaten aan hun tax zitten, vindt u bij kaiserkraft olie- en dieseltanks voor binnen en buiten. We hebben ook IBC-containers die met behulp van een stalen frame op een pallet kunnen worden bevestigd. U kunt ze weliswaar niet rollen, maar ze bieden evenveel ruimte als acht, tien of zelfs meer vaten.Cilindervormig en bolvormig of vierkant: onze opslagtanks en kuipen zijn gemaakt van robuuste materialen die, afhankelijk van het ontwerp, bestand zijn tegen zuren, brandveilig en/of geschikt voor levensmiddelen zijn. Om ervoor te zorgen dat u beschermd bent tegen alle onvoorziene omstandigheden in de omgang met gevaarlijke stoffen, zijn bij ons in de shop vaten en kuipen in verschillende afmetingen en absorptiemiddelen verkrijgbaar.Heeft u nog vragen? Interessante informatie over de omgang met gevaarlijke stoffen, over het veilig over hevelen met handpompen en over opvangbakken van glasvezelversterkte kunststof kunt u lezen in onze inkoophandboeken of u vraagt het ons persoonlijk.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Wijdhalsvaten | Transportkoffers | Etikethouders | Bokladders | Palletframes | Roosters