Boor- en slaghamers

Voor het bewerken van harde materialen: boorhamers zijn echte allrounders in het vak. Dankzij de beitel- en boorfunctie kunt u met slaghamers gemakkelijk metselwerk en beton openbreken. Of het nu gaat om een boorhamer met extra handgreep of een model met meegeleverde handwerkkoffer – ontdek het aanbod in de onlineshop van kaiserkraft!

In de categorie Boor- en slaghamers bieden wij u producten van de volgende merken aan: Bosch.

Boor- en slaghamers: voor het bewerken van harde materialenVan hard beton tot sterke bakstenen: met boor- en slaghamers kunt u gemakkelijk gaten boren in resistente materialen. Ze komen zelfs door steen en metaal heen. De professionele elektrische gereedschappen hebben veel power en sparen zo uw kracht.Boorhamer: wanneer wordt deze gebruikt?Een klopboormachine berust op een samenspel van mechanische impact en tegendruk van de gebruiker. Een boorhamer heeft daarentegen een slagmechanisme. Dankzij een axiale beweging en een slagenergie van ongeveer 3,2 joule werkt de slaghamer zich bijna vanzelf in het werkstuk. De gebruiker hoeft dus geen druk uit te oefenen, maar alleen de machine nauwkeurig te begeleiden. Voor bijzonder harde materialen zoals gewapend beton of metselwerk is een boorhamer de juiste keuze omdat deze de vermoeidheid van uw medewerkers vermindert. Een boorhamer is ook geschikt voor beitelwerkzaamheden.Een slaghamer kopen: wat is belangrijk om te overwegen?Bij de keuze van boorhamers zijn naast de slagkracht de stationaire snelheid en de mogelijke boordiktes doorslaggevend. Bovendien moet het gereedschap worden gekozen op basis van de ondergrond. Een slaghamer is geschikt als u wilt boren of beitelen in beton, metselwerk, hout of metaal.Bovendien wordt beschermende uitrusting aanbevolen. Draag oogbescherming. Dit beschermt u tegen opdwarrelend stof en materiaalverwijdering. Als het metaal van het opzetstuk van de boorhamer met kracht op steen slaat, is dat bovendien luidruchtig. Gehoorbescherming wordt daarom ook aangeraden.Wilt u advies over de keuze van boor- en slaghamers? Wij helpen u graag: neem contact met ons op.
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Boor- en klopboormachines | Zuigers | Haakse slijpers | Verspaningsgereedschappen | Veiligheidsschoenen