Lockerkasten

Sociale voorzieningen zijn een wetenschap op zich. Gelooft u dat niet? Kijk dan maar eens in ons assortiment op het gebied van garderobekasten. Stalen kasten, garderobesystemen, privévakken, lockers – u zult verrast zijn welke mogelijkheden de sociale voorzieningen te bieden hebben.

In de categorie Lockerkasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: C+P, Wolf, eurokraft pro, eurokraft basic, BISLEY, Pavoy.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
350
350
2350
2350
-
Relevant
Aantal artikelen: 721

Kledingkasten en lockers: veilig bewarenKledingkasten en lockers zijn inrichtingselementen die onmisbaar zijn geworden in sportscholen, zwembaden, kleedkamers en scholen. Sportievelingen willen hun waardevolle spullen en kleding veilig opbergen tijdens het gewichtheffen in de sportschool of tijdens het slaan van een balletje op de golfbaan. Leerlingen kunnen boeken en jassen veilig opbergen in de afsluitbare kledingkasten buiten de bibliotheek of in de gang van het schoolgebouw terwijl ze hun kennis uitbreiden. Werknemers bergen zowel werkkleding als vrijetijdskleding op in daarvoor bestemde arbeidskledingkasten.


Kledingkasten in kleedkamers of lockerkasten zijn bijna alledaagse gebruiksvoorwerpen die werknemers in het bedrijf en het publiek in openbare gebouwen en vrijetijdsvoorzieningen als vanzelfsprekend beschouwen.Bij ons vindt u wat u zoekt!Wij bieden kledingkasten, garderobekasten en lockers in verschillende maten en uitvoeringen aan: van klein tot groot. Of het nu gaat om een stalen kast, een metalen garderobekast of een kast met garderobebank, de keuze is groot en combineerbaar. Als u afzonderlijk wilt combineren en een kledingkast met kubuslocker wilt combineren, moet u ervoor zorgen dat u altijd dezelfde modellen combineert. Op die manier creëert u een uniform totaalbeeld en kunt u de afzonderlijke lockerkasten met weinig moeite in elkaar zetten. Zorg ervoor dat de kledingkasten dezelfde afmetingen hebben. In onze onlineshop vindt u zowel extra slanke als extra hoge kledingkasten met een breed scala aan functies. Met een ingebouwde kledingstang of een jashaak zijn de stalen lockers zeer geschikt voor het opbergen van werkkleding. Bovendien zijn er garderobekasten met aan de voorkant of onder de cabine gemonteerde banken, die het omkleden in de cabines nog aangenamer maken.Kledingkasten en lockers – de juiste opbergkast voor elke ruimteDe kledingkasten in onze webwinkel hebben een grote verscheidenheid aan functies en kenmerken die vaak een toegevoegde waarde hebben voor bepaalde ruimtes. In het algemeen zijn ventilatiegaten of -openingen attributen die in een goede garderobekast aanwezig moeten zijn. Dit zorgt ervoor dat opgeborgen kleding naderhand niet muf ruikt.


De voeten of poten van de lockers moeten vloervriendelijk zijn en de individuele kledingkast moet gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt, wat kan worden bereikt met randloze binnenvakken. Kledingkasten van het merk QUIPO bieden alle belangrijke kenmerken. De basis- en aanbouwelementen kunnen afzonderlijk binnen één artikelmodel worden gecombineerd. Het belangrijkste kenmerk van kledingkasten en lockers is hun afsluitbaarheid. Online kunt u kledingkasten bestellen met cilinderslot, hoofdsleutel en een praktisch sluitsysteem. Het is belangrijk om dezelfde slotmodellen te kiezen bij het achteraf kopen en vervangen.


Andere soorten sloten die worden aangeboden zijn hangsloten of een veiligheidsdraaislot, dat niet kan worden opengebroken door het te strak aan te trekken. De EUROKRAFT-kastmodellen bieden ook de mogelijkheid van driepuntsvergrendeling, waardoor ook de boven- en onderkant van de kast worden vergrendeld. Als u wilt dat de kleedkamer stiller is en de deuren van de kleedkamers beschermd zijn, kunt u kiezen voor een kleedkamer met rubberen stootstrips. Elektrolytisch verzinkte kledingkasten en roestvast stalen garderobekasten zijn bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes. Lockers op school of in openbare gelegenheden waar het er ruiger aan toe gaat, moeten van stevig en duurzaam materiaal zijn gemaakt.Kledingkasten met lockers die kaiserkraft aanbeveelt voor dergelijke voorzieningen, zijn gemaakt van robuust staal en zijn zeer resistent door een welving aan de buitenkant. Een verstandige investering, want de hoogste kwaliteitsnormen garanderen dat er niet zo snel iets stuk zal gaan. In kleedkamers en garderobes waar ruimte schaars is, zijn ruimtebesparende kasten en Z-kasten een ruimtebesparend alternatief. In fabrieken, magazijnen, werkplaatsen en kantoren kunnen stalen kasten met verschillende vakmaten en toebehoren worden gebruikt voor het opbergen van dossiers, kleding en gereedschap. Garderobe-gaaskasten en lockers met zichtvensters bieden meer controle over de opgeborgen voorwerpen omdat ze voor iedereen zichtbaar zijn.Neem contact met ons op als u vragen heeft – wij helpen u graag verder!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Bezemkasten | Telescooprails | Hangmappenladen | Kluizen | Lockerkasten | Kleedkamerkasten | mauser roldeurkasten | Justrite opslagkasten voor gevaarlijke stoffen