Roestvast stalen kasten

Roestvast staal is edel! Vooral als kast die in laboratoria, grote keukens, hygiënische of vochtige ruimten voor orde zorgt zodat de benodigde spullen altijd binnen handbereik liggen.

In de categorie Roestvast stalen kasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft basic.

Uw filters
Relevant
Aantal artikelen: 19

Roestvrijstalen kasten: het torenhoge verschilTussen staal en roestvast staal bestaat een verschil van slechts enkele reinheidsgraden, maar torenhoge verschillen op het gebied van hygiëne en bestendigheid. Daarom zijn ze bijzonder gevraagd in de horeca, laboratoria, cleanrooms en vochtige ruimtes. U profiteert echter in het hele bedrijf van de hoge prestaties.Goed om te weten: kaiserkraft biedt u voornamelijk kasten van roestvast staal 1.4301. Dit is een austenitisch, zuurbestendig 18/10 CrE-Ni-staal dat dankzij het lage koolstofgehalte zeer goed corrosiegedrag vertoont. Het is goedgekeurd voor temperatuurbelasting tot 300 graden Celsius.
Welke voordelen bieden roestvrijstalen kasten?Probeer eens een roestvrijstalen kast blijvend te verontreinigen. Of de kast te vernietigen. Niet zo gemakkelijk? Precies! Roestvast staal is een van de meest hygiënische en robuuste materialen. Alleen al om deze reden mag dit materiaal niet ontbreken als stalen kast in bedrijfsruimten met navenant hoge eisen. Onze roestvrijstalen kasten zijn:  • Goedgekeurd voor koude en vochtige ruimtes en hygiënisch gevoelige toepassingen

  • Corrosievrij, roestvast, bestand tegen hitte, kou, vocht en chemicaliën

  • Gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten –- ook met stoomreinigers

  • Uiterst robuust en duurzaam – zelfs bij intensief gebruik

  • Afsluitbaar en dus geschikt voor de opslag van gevoelige stoffen of documenten

  • Afhankelijk van de uitvoering met kastpoten of wielen

  • Hangende of staande kastenZijn er ook nadelen?Als u roestvrijstalen kasten vergelijkt met klassiek kantoormeubilair, ziet het metaal er in vergelijking met hout erg klinisch en steriel uit. Dit is bewust gedaan, maar contraproductief in werkomgevingen waar concentratie en representatie hand in hand gaan. Daarom kiest u in kantoren ofwel voor houten meubilair ofwel voor stalen kasten met ontworpen frontpanelen en verschillende RAL-kleuren.Hoewel roestvast staal met vrijwel elk reinigingsmiddel schoongemaakt kan worden, kunt u ook te veel willen. Schurende reinigingsmiddelen maken krassen op het oppervlak, waardoor de deur besmetting met kiemen niet kan worden uitgesloten. Als gevolg daarvan verliest de roestvrijstalen kast zijn wezenlijke functie. Hetzelfde geldt voor chloor. Hier is het bijzonder belangrijk om het personeel te trainen in de juiste manier van schoonmaken.Bovendien staan roestvrijstalen kasten niet bepaald bekend om hun flexibiliteit – tenzij u kiest voor handzame varianten met wielen. De basisinrichting van roestvast staal moet daarom goed worden gepland.
Waarvoor kan ik roestvrijstalen kasten gebruiken?Dankzij de overtuigende eigenschappen zijn onze roestvrijstalen kasten voor industrie en horeca populair in het hele bedrijf. Ze kunnen overal worden gebruikt waar hygiëne net zo belangrijk is als duurzaamheid.Dit geldt met name voor laboratoria en cleanrooms, medische en farmaceutische faciliteiten, eerstehulpposten, keukens en cateringbedrijven, personeels- en sanitaire ruimten, openbare zwembaden of sportfaciliteiten.Of een roestvrijstalen kast voor u de moeite waard is? Natuurlijk! Welke de beste voor u is? U kunt het ons persoonlijk vragen – neem gerust contact met ons op.