Luchtkussens, luchtmatten

Noppenfolie & bubbelfolie zijn perfect voor het vullen en bekleden van verzendgoederen. Produceer uw opvulmateriaal direct op het verpakkingsstation met geschikte machines: dat bespaart materiaal, opslagruimte en vrachtkosten omdat de folie kussens voor 99% uit lucht bestaan. Wij kunnen de folierollen leveren in talloze afmetingen en verschillende uitvoeringen: bestel luchtkussens voor verpakking en verzending online bij kaiserkraft.

Noppenfolie: veilig transport met gemakPerfecte bescherming tegen stoten en toch praktisch gewichtloos: Bubbel- en noppenfolie zijn een goede keuze voor het veilig verzenden van uw goederen. Maak de praktische luchtkussenfolie direct op het verpakkingsstation en naar wens. Of u nu zware of lichte goederen verzendt, duurzaam wilt verzenden of uw logistiek nog efficiënter wilt maken – kies uit een ruim assortiment noppenfolie rollen voor zelfvulling.Welke noppen- en bubbelfolies zijn verkrijgbaar?99 procent lucht, 1 procent folie, 100 procent bescherming bij verpakking en verzending: noppen kussens zijn de eerste keuze voor gevoelige verzendgoederen van allerlei aard die niet mogen wegglijden in de kartonnen vouwdozen & doosverpakkingen. Terwijl vroeger HDPE- en LDPE-folies praktisch de enige gebruikte materialen waren, is de materiaalkeuze voor noppenfolies tegenwoordig veelzijdiger en vooral duurzamer. Er zijn milieuvriendelijke alternatieven beschikbaar met
  • Folies gemaakt van gerecycled papier

  • Folies gemaakt van gerecyclede kunststof

  • Folies gemaakt van composteerbare bio folieKlassieke kunststof is echter niet verouderd. Het materiaal is voedselveilig en thermisch onschadelijk, kan ook worden gerecycled en heeft bijzonder goede opslag- en opvul eigenschappen. Dat zorgt ervoor dat er nauwelijks afval ontstaat tijdens de verwerking van het opvul- en bekledingssysteem.

Hoe gebruik ik bubbelfolies optimaal?Bubbelfolies zijn geschikt voor het opvullen van holtes, als randbescherming en tussenlaag, voor inwikkelen of als kruiselingse bescherming. De vorm van de ruimte en de mate waarin deze gevuld is met lucht zijn belangrijk: hoe kleiner de ruimte, hoe beter de folie rond de goederen kan worden gewikkeld. Gebruik voor kruiseling bescherming folies met langwerpige, smalle luchtbubbels.Wanneer zijn noppenfolies voor zelfvulling de moeite waard?Luchtfolies zijn gemakkelijk te gebruiken, besparen ruimte bij opslag en bieden veel voordelen bij het verzenden. Ze zijn de moeite waard bij een regulier verzend volume met een hoog aandeel fragiele goederen en goederen die bescherming nodig hebben. De machines zijn meestal klein, licht en eenvoudig te bedienen. Een opvul- en bekledingssysteem kan meerdere verpakkingsstations bedienen.Wij beantwoorden graag persoonlijk vragen over tips en trends op het gebied van verpakkingen en natuurlijk over ons assortiment noppen oplossingen. Neem gewoon contact met ons op.