Stalen kasten

Het is verbazingwekkend hoe flexibel robuust staal kan zijn! Onze stalen kasten zijn echte allrounders, specialisten met liefde voor details en verrassende ruimtewonderen. Bovendien zijn ze altijd daar waar u met minder moeite meer veiligheid nodig hebt.

Stalen kasten: de onverwoestbare ordehandhaversEen bedrijf zonder stalen kasten? Onvoorstelbaar. De robuuste opslagoplossingen, veiligheidsexperts en ordehandhavers behoren tot de belangrijkste factoren voor vlotte bedrijfsprocessen. In handel en industrie of in kantoren en administratie: bij kaiserkraft vindt u gegarandeerd de ideale stalen kast voor werkelijk elke behoefte!
Welke stalen kasten zijn verkrijgbaar?Een stalen behuizing, stalen deuren, stalen legborden en laden – dat is alles wat een stalen kast in principe nodig heeft. In vele branches gelden echter speciale eisen voor industriële stalen kasten. Met ons grote assortiment in uitstekende professionele kwaliteit bieden wij het juiste antwoord op de uiteenlopende eisen:Welke voordelen bieden stalen kasten? 1. Extreem hoge stabiliteit en duurzaamheid

 2. Hoog draagvermogen per vak of lade

 3. Geschikt voor intensief gebruik

 4. Bestendig tegen chemicaliën en vuil (afhankelijk van uitvoering en klasse)

 5. Tijdloos minimalistisch design

 6. Eenvoudige reiniging en onderhoud

 7. Geringe vervangingsbehoefte


Goed om te weten: staal is een uitstekend ecologisch materiaal. Het is 100 procent recyclebaar en kan steeds opnieuw worden omgesmolten en verwerkt.
Met deze vragen vindt u de juiste stalen kast: 1. Wat wilt u in de stalen kast opbergen?

 2. Hebt u verzinkte (en dus ongevoelige) legborden nodig?

 3. Welk draagvermogen moeten de legborden hebben?

 4. Slaat u ook waterverontreinigende stoffen op in de kasten?

 5. Hoe groot zijn de spullen die moeten worden opgeslagen?

 6. Moeten er ook kleine onderdelen in laden worden bewaard?

 7. Welk soort deur heeft uw voorkeur?

 8. Welk sluitsysteem hebt u nodig?Laten we het eenvoudig houden: wij helpen u bij de aankoop van uw kastU vertelt ons wat uw stalen kast moet kunnen en wij vertellen u welk product het beste bij u past. Soms ligt het antwoord voor de hand: als u gevaarlijke vloeistoffen opslaat, moet het een opslagkast voor gevaarlijke stoffen zijn. Als u kleine onderdelen en gereedschap wilt sorteren, kan het een werkplaats- of gereedschapskast zijn. Soms is de vraag echter minder duidelijk. In dergelijke gevallen is het de moeite waard om de relevante richtlijnen voor specifieke sectoren te bekijken. Deze bestaan zelfs voor garderobekasten, waarbij de eisen voor kast- en materiaalkwaliteit nauwgezet zijn vastgelegd. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Transportkoffers | Hoge kasten | Ladeblokken | Aluminium boxen | Telescooprails | Meubelkluizen | EUROKRAFTpro kledingkasten