Bakwagens

Spullen van de ene naar de andere kant van het magazijn brengen? Maak het uzelf makkelijk met bakwagens. Ontdek ons aanbod en vindt een bakwagen die bij uw wensen aansluit.

In de categorie Bakwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, Gmöhling, ZARGES, HelgeNyberg, eurokraft basic, Kongamek, PRESTAR.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
202
202
1930
1930
-
Relevant
Aantal artikelen: 167

Bakwagens voor uw bedrijfHoe zorgt u ervoor dat de logistiek binnen uw bedrijf op rolletjes verloopt? Met bakwagens vervoert u al uw spullen moeiteloos van A naar B. Dat is niet alleen fysiek minder zwaar; het is ook nog eens sneller. In ons assortiment vindt u bakwagens, of etagewagens, in alle soorten en maten. Ontdek onze verschillende modellen en maak het uzelf makkelijk!Verschillende soorten bakwagensWaar gaat u onze bakwagens voor gebruiken? Met het antwoord op die vraag bepaalt u zo welk model geschikt is voor uw werkplaats. Als u bijvoorbeeld kleine goederen binnen uw magazijn wilt vervoeren, heeft u aan een pakketwagen genoeg. Mocht u gereedschap veilig en mobiel willen opbergen, dan is het verstandig om een afgesloten bakwagen aan te schaffen. Als u zware spullen moet verplaatsen, is een bakwagen met laadklep de beste optie. U kunt dan ook kiezen voor een etagewagen met een elektrische aandrijving. Eén ding is zeker: bij kaiserkraft vindt u ongetwijfeld een model dat bij uw wensen aansluit.Kies een bakwagen die voor u geschikt isAls u een bakwagen kiest, is het niet alleen verstandig om te letten op het laadvermogen, maar ook op het materiaal. Aluminium bakwagens zijn bijvoorbeeld corrosiebestendig en eenvoudig te reinigen. Deze modellen zijn ook nog eens hartstikke licht. Er is dus niet veel kracht voor nodig om ze te verplaatsen. Andere bakwagens zijn gemaakt van platen. Het voordeel daarvan is dat ze vaak gemaakt zijn van gerecyclede materialen - en dat ze afgesloten zijn. Dit is ook handig als u spullen wilt opbergen. Zie het als een praktische aanvulling op uw magazijninrichting!Bakwagens kopen bij kaiserkraftAlle bakwagens in onze online shop hebben slijtvaste transportwielen. Dat is fijn, want daardoor laten ze geen sporen achter op vloeren. Zelfs niet als ze zwaar belast zijn. Heeft u verder nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen u graag!Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt, kunt u die bakwagen makkelijk kopen bij kaiserkraft. De levertijd hangt af van het product, maar meestal ontvangt u 'm binnen 2 weken. Lang hoeft u dus niet te wachten. Fijn!Deze producten zijn misschien ook interessant voor u:Oprijwiggen | Aluminium kisten | Handhefwagens | Telescoopladers | Steekwagens | Kleefetiketten