TINO

Aangenaam werken.
Dat is mogelijk als u altijd alles bij de hand heeft, als u comfortabel zit en u graag eens de ruimte in kijkt. Omdat u alles met systeem opslaat, omdat uw kantoormeubelen ergonomisch zijn en omdat uw kantoor er gewoonweg goed uitziet.

Met de kantoormeubelserie Tino is alles netjes opgeruimd
De kantoormeubelserie Tino overtuigt met de hoge functionaliteit. In de kasten met een hoogte tot 2300 mm kunnen drukke medewerkers veel spullen kwijt. Tot de kantoormeubelserie Tino behoren hangmappenkasten, 1560 mm en 820 mm hoge kasten met schuif- of vleugeldeur en de voor meer opbergruimte belangrijke opzetkasten met een hoogte van 740 mm. De deuren en laden zijn afsluitbaar, zodat belangrijke documenten veilig kunnen worden bewaard. Functioneel zijn ook de met maximaal 60 kg belastbare stalen legborden. De kantoormeubelserie Tino is daarmee bijzonder sterk en slijt niet snel. Een uitstekende kantoorinrichting voor werkruimtes die altijd in gebruik zijn. Als laden en deuren steeds weer geopend en gesloten worden, kan dat slijtage in de hand werken. Met de hoogwaardige en sterke materialen kan dat echter worden tegengegaan. De kantoormeubelserie Tino kan daarom goed worden ingezet in medische praktijken, advocatenkantoren, openbare instanties en bedrijven met veel bezoekers.

Kantoormeubelserie Tino – functionaliteit in een aangename omgeving
De kantoormeubelserie Tino biedt naast functionele kasten ook praktische euro-pc-tafels. Desgewenst kan ook een normaal rechthoekig bureau worden besteld. De euro-pc-tafel uit de Tino kantoormeubelserie is een in hoogte verstelbaar bureau, dat speciaal voor computerwerkplekken ontwikkeld is. Met 200 mm extra zijdelingse diepte biedt de tafel meer ruimte voor beeldscherm, toetsenbord en muis. Ook bij de kantoormeubelserie Tino worden bij de kast en het bureau passende ladeblokken aangeboden. Hier kan worden gekozen uit een ladeblok met drie laden of een ladeblok met hangmappenlade. De ladeblokken zijn afsluitbaar. Alle kantoormeubelen van Tino zorgen voor een aangename werkomgeving. De kasten in lichtgrijs of ahornhoutdecor hebben een fris en helder uiterlijk.