Gereedschapskasten, ladekasten

Veel opbergruimte voor kleine onderdelen en toebehoren: Ladekasten zijn handige organisatoren onder werkbanken, in cleanrooms of op kantoor. Kies uit grote, kleine, smalle of brede modellen en ladekasten met een vergrendelingssysteem of lade-uittrekbeveiliging. Ontdek het grote assortiment in de webshop van kaiserkraft.

In de categorie Gereedschapskasten, ladekasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: LISTA, RAU, ANKE, eurokraft basic, eurokraft pro.

Relevant
Aantal artikelen: 179

Ladekasten: klassieke opberg-, bedrijfs- en kantoorkastenEen goed georganiseerde en opgeruimde werkplek is snel ingericht. Ladekasten zijn hier echte klassiekers, die in elk werkgebied worden gebruikt. Met doordachte toebehoren en moderne functies bieden ze de perfecte voorwaarde voor een soepele workflow.Waar worden de ladekasten gebruikt in het bedrijf?Ladekasten zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen voor de werkplaats, het magazijn of het kantoor. Op kantoor worden stijlvolle versies in DIN-formaat gebruikt, waarin u papier voor de kopieermachine of verschillende kantoormaterialen kunt opslaan.Voor de werkplaats- en productieruimtes zijn er veel verschillende plaatstaaluitvoeringen beschikbaar, die qua afmetingen, lade-indeling en vakhoogte perfect aan de individuele eisen kunnen worden aangepast. U kunt er bijvoorbeeld gereedschappen in opslaan of onderdelen en productieonderdelen overzichtelijk bij de hand houden. Met overeenkomstig uitstekende afmetingen kunt u complete gereedschapssets, inclusief een shadowboard, direct in de lade opbergen.Welke voordelen bieden moderne ladekasten?Ladekasten die commercieel kunnen worden gebruikt, zijn belangrijk voor een soepele werking – en dat letterlijk. De laden zijn gemonteerd op robuuste, soepel lopende rails die zonder enige moeite kunnen worden bediend.U kunt ook de laden voor 100 procent uittrekken. Dit is vooral belangrijk voor de inhoud van omvangrijke en grote kasten. Bovendien wordt elke lade, wanneer deze slim naast de werkplek wordt geplaatst, een gereedschaps- of toebehorenbak die de medewerkers zonder bukken, zoeken kunnen bereiken en die een groot bewegingsbereik heeft.Wat bereiken lade-indelingssystemen zoals ladeverdelers of schuimrubberen inzetstukken?Met een breed scala aan ladetoebehoren kunt u elke kast naar wens uitrusten en sorteren. De kunststof trays uit één stuk zijn geschikt voor de opslag van kleine onderdelen en bieden een uitstekend overzicht. Deze bestelling wordt nog individueler met inhaakbare systemen. Voor het opbergen van gereedschap worden antislipmatten of praktische gereedschapshouders aanbevolen.Met kassa-inzetstukken, verdelers voor stapels papier of pennenbakjes wordt elke ladekast omgetoverd tot precies de hulp die u nodig heeft. U kunt hem ook op elk moment omzetten met slechts enkele eenvoudige stappen en lage investeringskosten.En zodat het altijd duidelijk is wat er in de laden ligt, moet u ook de bijpassende producten voor etikettering bestellen. Verdere vragen over de aanbieding ontvangen wij graag persoonlijk.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Draadkorven | Hangmappenladen | Snijmachines | Legbordstellingen | Kluizen | Transportkoffers | mauser dossierkasten | ANKE materiaalkast