Gereedschapskasten, ladekasten

Veel opbergruimte voor kleine onderdelen en accessoires: Ladekasten zijn handige organisatoren als basis voor de werkbank, voor gebruik in cleanrooms of op kantoor. Kies uit grote, kleine, smalle of brede ladekasten en -blokken met een vergrendelingssysteem of individuele uittrek stops. Ontdek het grote aanbod in de kaiserkraft webshop.

In de categorie Gereedschapskasten, ladekasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: LISTA, RAU, ANKE, eurokraft basic, eurokraft pro.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
150
150
1800
1800
-
Relevant
Aantal artikelen: 178

Ladekasten: orde voor werkplaats en industrieEen georganiseerde en opgeruimde werkplek is de basis voor netjes uitgevoerd werk. Op kantoor, in het magazijn of in de werkplaats - met ladekasten kunt u elke werkplek inrichten volgens de behoeften van uw medewerkers. Als je de kasten combineert met intelligente lade-organisatiesystemen, kun je gereedschap en keukengerei nog beter sorteren en hygiënisch opbergen. Op die manier vindt u de benodigde items in een handomdraai en hebt u ze nog sneller bij de hand. Moderne functies zoals sluitsystemen bieden ook een hoge mate van veiligheid - vooral bij het opbergen van gevoelige documenten.Waar worden ladekasten in het bedrijf gebruikt?Werkplaats, magazijn of kantoor: ladekasten zijn beschikbaar voor verschillende werkgebieden.  • Werkplaats en productieruimte: Ladekasten voor de werkplaats van metaal of plaatstaal zijn bijzonder robuust. Daarom zijn ze zeer geschikt voor gebruik in deze omgeving. Berg er gereedschapssets in op of houd constructie- en productieonderdelen duidelijk binnen handbereik. Schaduwborden worden gewoon rechtstreeks in de lade van een groot ladekast model geplaatst.

  • Opbergen: In de opbergruimte houden ladekasten alles netjes en opgeruimd. Vooral kleinere onderdelen kunnen er veilig opgeborgen worden. Zet verschillende modellen bij elkaar om grote kastenwanden te vormen als je losse onderdelen van hetzelfde type wilt opbergen.

  • Kantoor: Gebruik stijlvolle modellen in DIN-formaat op kantoor. Hierin kunt u belangrijke documenten of klein kantoormateriaal veilig opbergen. Een verrijdbare ladekast met wieltjes is bijzonder geschikt voor flexibel gebruik op de werkplek.


De voordelen van een grote & kleine ladekastKleine en grote ladekasten die je commercieel gebruikt, zijn gemonteerd op robuuste, lichtlopende rails. Dit betekent dat ze zonder veel moeite bediend kunnen worden. Bovendien kunnen de laden volledig worden uitgetrokken. Dit is vooral handig voor omvangrijke en grootformaat kastinhoud. Bovendien kunnen de lades worden gebruikt als praktische gereedschaps- of accessoire bakken op de werkplek, waar werknemers zonder moeite bij kunnen.Waar zijn lade-ordeningssystemen geschikt voor?Met lade-organiser systemen en lade-accessoires kun je elke kast inrichten volgens je behoeften. Zo zijn de lades altijd overzichtelijk gevuld. Lades van kunststof zijn geschikt voor het opbergen van kleine onderdelen omdat ze heel overzichtelijk zijn. Insteek systemen zijn bijzonder praktisch omdat ze kunnen worden aangepast aan persoonlijke behoeften.


Om te voorkomen dat de ladeblokken in de werkplaats wegglijden, kun je er het beste anti-slip matten onder leggen. Kassa-inzetstukken, verdelers voor papierhouders of pennenbakjes zijn daarentegen bijzonder geschikt voor op kantoor. Je kunt je ladekast op elk moment in een paar stappen ombouwen.


Om nog meer te bestellen, vind je in onze online shop ook een selectie geschikte producten voor het labelen en markeren. Als je vragen hebt over verschillende grote en kleine ladekasten en lade-indelingssystemen, helpen we je graag persoonlijk - neem gewoon contact met ons op!Deze producten interesseren je misschien ook:Draadkorven | Hangmap registraties | Legbordstellingen | Meubelkluizen | Materiaalkasten