STATUS

Flexibel en hoogwaardig: de kantoormeubelserie met meubelen van office akktiv
Status overtuigt door hoogwaardige producten met lange garantie. office akktiv staat voor meerwaarde en kwaliteitsproducten – goed combineren en lang gebruiksplezier.

In de categorie STATUS bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro.

Relevant
Aantal artikelen: 18
Kantoormeubelserie Status met meubelen van het kwaliteitsmerk office akktiv
Met de kantoormeubelserie Status kunt u uw kantoor met uitgelezen topartikelen van het merk office akktiv inrichten. SELECT staat voor de beste keuze en meubelen van office akktiv bieden op grond van de hoogwaardige afwerking in topkwaliteit en de lange garantie een zichtbare en voelbare meerwaarde voor de klant. Robuust materiaal als staal en kunststof gecoat plaatmateriaal, grote kabelgoten en functionele kastsystemen maken de Status kantoormeubelserie tot een solide en exclusieve kantoorinrichting. Van 680 mm tot 820 mm in hoogte verstelbare bureaus kunnen eenvoudig met elkaar worden verbonden zodat iedere medewerker op de voor hem passende hoogte kan werken. Tot de kantoormeubelserie Status behoren bureaus met een breedte van 1200 mm of 1600 mm met een frame van vierkante buizen of als alternatief euro-pc-tafels met een nog praktischer werkoppervlak voor pc-werkplekken. Koppeltafels en ronde aanbouwtafels kunnen erbij worden gekocht. Ze zijn ideaal voor kantoren waarin ook zakenpartners, klanten en patiënten aan tafel zitten en iets gezamenlijk uitgewerkt of gepresenteerd moet worden. Als u tafels met aangepaste poten nodig heeft, vraagt u deze eenvoudig aan. Bij interesse in de Status kantoormeubelserie kan onze CAD-planningsservice helpen bij het vinden van de beste inrichting.

Met de kantoormeubelserie Status wordt aan alle mogelijke behoeftes voldaan
Zoals dat een SELECT kantoormeubelserie betaamt, kunt u met de bijbehorende meubelen een kantoor compleet inrichten. De kastvarianten kunnen afhankelijk van uiteenlopende behoeften worden opgebouwd. Naast bijzetkasten en hangmappenkasten zijn de aangeboden kasten tot een hoogte van 2300 mm stapelbaar. Dat komt ongeveer overeen met 6 ordnerhoogtes en biedt bij behoefte voldoende opbergruimte voor vele verschillende voorwerpen. Als open stelling voor directe toegang of dicht met vleugel- of schuifdeur, het kastsysteem kan optimaal worden aangepast aan de individuele behoeften. Alle kasten kunnen met cilinderslot worden afgesloten, zodat belangrijke documenten niet in de handen van onbevoegden terechtkomt. De ladeblokken uit de kantoormeubelserie Status kunnen eveneens worden afgesloten. In tegenstelling tot de overige kantoormeubelen worden de 800 mm diepe ladeblokken gemonteerd geleverd. Bij alle overige kantoormeubelen uit de serie Status kunt u met slechts één klik onze montageservice erbij boeken. De prijs richt zich naar de koopprijs van het artikel.