Elektronische aankoop

E-procurement

Al sinds 1995 worden onze producten voor de inrichting van bedrijf, kantoor en magazijn in een media neutrale database, productinformatiesysteem (PIM), elektronisch geregistreerd. Voor het aanleggen, beheren en verder ontwikkelen van de productgegevens werd zelfs een speciaal contentmanagementteam gevormd. Op dit moment zijn meer dan 80.000 producten elektronisch beschikbaar in deze database. Een groot voordeel voor onze klanten omdat met een druk op de knop informatie voor de onlineshop en de klant specifieke catalogi wordt geproduceerd. In de afgelopen 20 jaar is de inhoud van de catalogus continu kwalitatief verbeterd. Productteksten, kenmerken, afbeeldingen en extra trefwoorden op productniveau, die de klant bij de keuze van de producten helpen, worden continu aangevuld. Dit is voor onze klanten die gebruikmaken van elektronische inkoopsystemen van groot belang omdat het functioneren van dergelijke systemen sterk afhangt van de kwaliteit van productgegevens.

eProcurement mg$

Het ontbrekende stukje van de puzzel?

Als totaalleverancier van benodigdheden voor het bedrijf blijven wij onze kerncompetentie om naadloos aan te sluiten op uw inkoopprocessen verder ontwikkelen en putten hierbij uit de kennis van onze internationale organisatie.

Lees meer over de gegevensformaten en classificaties die we gebruiken en hoe ook uw inkoopprocessen in een handomdraai vereenvoudigd worden met inzet van e-procurement via onderstaande link.

eProcurement mg$

Neem contact op!

Onze eCommerce Consultant is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Regel eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek – wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.