Projecten en referenties

Mercedes-Benz Manufacturing

Nieuwe fabriek in Esipovo, Solnechnogorsky, Rusland

De eerste steen voor de nieuwe fabriek in de regio Moskou werd al in 2017 gelegd. Het duurde minder dan 2 jaar om het project te voltooien. De nieuwe fabriek met een oppervlakte van 85 hectare ligt 40 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Moskou in het industriepark Esipovo en maakt deel uit van het wereldwijde productienetwerk met meer dan 30 locaties wereldwijd.

Hier worden in de toekomst geautomatiseerde transportsystemen zullen de carrosserieën tussen de verschillende fabrieken verplaatsen, er zullen geautomatiseerde winkelmandjessystemen worden gebruikt bij de assemblage en in de toekomst volledig nieuwe oplossingen, zoals samenwerking tussen mensen en robots, worden gebruikt om de voorruit te installeren zonder beschermkooi. Zo ziet industrie 4.0 er in de werkelijkheid uit. kaiserkraft was voor het grootste deel van de intralogistiek verantwoordelijk en kon met deze opdracht succesvol laten zien wat er mogelijk is, als klant en leverancier in nauwe samenwerking een project ontwikkelen en succesvol implementeren.

Samen met de leverancier FPS Germany GmbH leverde kaiserkraft de bouwsets voor intralogistieke transportvoertuigen, die ter plaatse met behulp van CAD-programma's elektronisch werden geconfigureerd en vervolgens fysiek werden samengesteld.

’Vanaf nu zullen er honderden wagens met verschillende designs door de fabriek rijden, waarbij elke wagen gemiddeld ongeveer 12 kilometer per dag rijdt’, leggen Michael Moser, General Manager CEE – Central Eastern Europe Group kaiserkraft, en FOD-directeur Enrico Seidel uit.

Mercedes-Benz Manufacturing wt$
Mercedes-Benz Manufacturing ler
Mercedes-Benz Manufacturing ler
Mercedes-Benz Manufacturing ler
Mercedes-Benz Manufacturing ler